Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A hűtlen emberek gonoszak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hűtlen emberek gonoszak, rosszak stb? Vagy csak szimplán gerinctelenek?

Figyelt kérdés
2018. nov. 5. 16:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%
Igen igen. Sőt minden férfinak aki házasság előtt szexel le kéne vágni a micsodáját. Úgy is csak megcsalna vele. Sőt ha csak gondol rá az is megcsalás a fejüket is csapjuk le.
2018. nov. 5. 17:27
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Legtöbbször inkabb gyávák. Nem merik megmondani a réginek, hogy már nem boldogok velük, nem merik megmondani az újnak, hogy nem merik elhagyni a régit.
2018. nov. 5. 17:52
 13/18 anonim ***** válasza:
#9: Hol írtam, hogy engem megcsaltak? :D
2018. nov. 5. 17:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Jellemhiba+gyávaság. Nekem mindkettőn sikerült változtatnom. Régebben belefért, fiatalon a 20-as éveimben. Most már nem tenném, az égegyadta világon nem old meg semmit csak tovább bonyolítja a dolgokat, fárasztó a sok kamuzás, leszívta az összes energiámat és jellemtelen dolog ahogy írtam is. Ráadásul hiszek abban, hogy mindent visszakapunk így vagy úgy. Én nagyon sokat változtam már teljesen másképp látom a dolgokat mint akkor. Egyszerűen nem éri meg. Én 34 éves nő vagyok. A férfiakról , mert nagy részüknek sajnos belefér egy életen át (volt dolgom többel is) Őket a gyávaság és a kényelem vezérli elsősorban. De ne legyenek illúzióik , Ők is visszakapják majd.
2018. nov. 5. 19:27
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ebben a sorrendben. Meg kellene kövezni, az összes hűtlenkedő palit!
2018. nov. 5. 22:17
 16/18 anonim ***** válasza:
69%

Nem mindegyik. Illetve mindegyik gerinctelen, persze. De nem mindegyik gonosz vagy rossz. Azért ez nem ilyen egyszerű.

Gonosz az, aki megveri a párját, lelkileg bántalmazza, megerőszakolja, stb. Nyilván nem kell fejtegetni.

De hogy a megcsalás gonosz dolog lenne? Inkább egy gyáva sz..ar cselekedet. Bűntetni úgy büntetném (ha lehetne), hogy rájuk aggasztanék egy címkét. 'Szexeltem a feleségem legjobb barátnőjével.' 'Dugtam az edzőmmel, miközben a pasim otthon várt egy finom vacsorával.'

Hogy mindenki tudja mit tettek és aki így is össze akar velük jönni, hajrá. De aki nem akar egy gerinctelennel lenni..

2018. nov. 6. 00:12
 17/18 anonim ***** válasza:
66%
ma 00:12 Akkor előbb intézd el, legyenek szélesebb utak, járdák, nagyobb tömegközlekedési eszközök, a sok tábla is elférjen, mert különben nagy dugók lesznek és ha már a dugókban ácsorgunk, lesz idő újabb megcsalásokra.
2018. nov. 6. 10:53
 18/18 anonim ***** válasza:
63%
Én aljas embernek tartom a hűtlent és a szeretőt is. Egy kapcsolatban, ha valami elromlik 2 ember okolható, de az egyik ahelyett, hogy odaállna, hogy bocsi váljunk el vagy javítsuk ki, inkább félrek.r heteken, hónapokon át. A félrek...ráshoz asszisztáló nő/férfi 98% ban tudja, hogy a hűtlen házas: -válófélben vagyok/rossz a házasságom/a feleségem egy sárkány/a férjem nem törődik velem/nincs elég szex, blablabla szövegre bekapja a horgot, mert ezt akarja hallani cimszóval támogatja, sőt bátorítja a hűtlent hogy jól teszed, ha megcsalod, mert ezt érdemli a megcsalt fél, hogy megcsalják. Mert rossz kislány/kisfiú volt, mert nem törődött eleget a hűtlennel, tehát megérdemli. Jöhet ide 10000 szerető és hűtlen az elcsépelt szövegével, hogy de hát azért alakulhatott ki szeretői viszony, mert valami gond volt. Na és akkor mindenki éljen úgy, mint az állatok? A megcsaltra senki nem gondol? Vagy a gyerekekre? Ennyire lealjasodott és el-egoizmusodott a világ, hogy mindenki magára gondol csak? Kifogásokat/mentségeket keresnek az aljas tetteikre. Megcsalás volt és lesz mindig, de sem a hűtlen, sem a szerető nem volt és nem lesz felmentve azoktól a jól megérdemelt jelzőktől amitől annyira sértve érzik magukat. Akinek nem inge, ne vegye magára!
2018. nov. 6. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!