Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50+ férfitársaim, ti mennyire tudtok hűségesek lenni a feleségetekhez? Megvan nálatok is a kapúzárási pánik?
Tudod egy értelmileg fejlett férfinak és nőnek nincs oka arra hogy megcsalják egymást!
Megtudják beszélni ha netán már nem akarnak együtt lenni és nem holmi megszokásból maradnak együtt.
Hagyd szegény asszonyt hátha talál még normális embert!
Aki akarja, úgyis megteszi, anélkül, hogy a párja bármikor is megtudná. A környezetemben is sok ilyet ismerek, ráadásul olyan nővel, aki se nem néz ki jól, se nem fiatal, csak szexelni akar. A férfi általában úgy gondolkozik, ha szexről van szó és nincs kockázat, akkor nem hagyja ki. Ezért kell ismerni a férjed.
Én úgy vagyok vele, hogy minden nőre jut valaki, aki szexelne vele, nem kellek én hozzá. Tudom, hogy mással is lefekszik, miért is lenne jó, ha beállnék a sorba?
El tudodm képzelni milyen ötvenesek írogatnak ide..vannak akik hűségesek de ahhoz jellem kell az meg sokakból hiányzik..
A kapuzárási pánik nem ok a megcsalásra,ha a házasságod rossz akkor nevezd meg azt oknak például..de ha a feleségeddel akarsz maradni jó kapcsolatban és nem 20 év múlva is mogorván akkor inkább ne csalj..de te tudod..sokan belefutottak már ebbe a hibába és meg is bánták..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!