Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalod a párod és ő ezt megérzi akkor mondanád neki azt, hogy nem csalod meg? ⬇️
Megcsalod a párod, és ő ettől fél és azért mondja, vagy megérzi, ezért mindig rád bizonyítja egy héten többször, hogy biztos megcsalod őt.
Elhagynád vagy vele maradnál és tovább mondogatnád neki, hogy nem csalod meg?
Nem
es tudod miert?
Mert sajnos ha valaki sokaig kapja azt h megcsal teged
Meg is fogja tenni,szo szerint belekerheted
es azert fog megcsalni mert akkor nem kell a gyanusitgatast hallgatnia
ugy fogja erezni h akkor legyel boldog megvsaltalak ha mar ugyis azthiszed
Elmondani nem fogja.
Ugyh gondolkodj el azon hogy folytatod e es belekerheted mas nö karjaiba vagy megbizol benne vagy szakitasz ha nem megy
Ha megcsaltam volna, akkor bevallanám neki. Aztán együtt eldöntenénk, hogyan tovább.
Ha nem csaltam meg, de folyton ezzel jönne, akkor megpróbálnám megbeszélni vele, miért gondolja úgy és igyekeznék kevesebb alapod adni rá, hogy ilyet gondoljon.
Ettől most nem leszel jobban...
Igen, megcsalom. Azért is, mert azt mondta, hogy úgysem kellek senkinek.
Simán a képébe mondom, hogy nem csalom meg, de ügyelek arra is, hogy érezze, de ne tudja bizonyítani...
#14 Mert férfi vagyok, és nem vonz a kisemmizett, kivert kutya lét.
Nem jó megcsalni. Jobb lenne nekem is, ha még mindig hűséges lehetnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!