Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalod a párod és ő ezt megérzi akkor mondanád neki azt, hogy nem csalod meg? ⬇️
Megcsalod a párod, és ő ettől fél és azért mondja, vagy megérzi, ezért mindig rád bizonyítja egy héten többször, hogy biztos megcsalod őt.
Elhagynád vagy vele maradnál és tovább mondogatnád neki, hogy nem csalod meg?
Akkor gondolom ő hagyna el engem
Egyébkétn ha már bizton tudja akkor felvállalnám.
Vagy lehet előtte is magamtól elmondanám, mármint mielőtt ő rájönne magától, mert annyira szétfurdalna a lelkiismeret
Egyébként nem tennék ilyet,
Szóval, a párod fél attól, hogy megcsalod. Te megcsalod, szóval a félelme megalapozott. "Mindig" rád bizonyítja, egy héten többször is, vagyis gyakori a megcsalás a részedről.
Mégis, mi a fenéért akarnám neki bizonygatni, hogy nem csalom meg? Egyszer megcsalni valakit egy hóbortos estén még lehet tévedés, hiba, de rendszeresen félrejárni már nem. Az már tudatos, és ha már tudatosan keresem máshol a boldogságom, nem bizonygatnék neki semmit, szakítanék egyből, mert mégis, mi a fenéért akarnék valaki olyannal lenni, aki nem tesz boldoggá?
De meg őt sem teljesen értem, ha megérzi és bizonygatja, hogy te márpedig megcsalod, akkor nem értem, miért van veled. Nekem a megérzés és a gyanú is elég volt, hogy lelépjek az exeimtől, tök mindegy, megcsaltak-e vagy sem, ha én már elkezdtem bizonytalankodni, akkor ott megette a fene az egész kapcsolatot, felesleges tovább húzni.
En elmondanam
Azert mert valaki feltekeny csak betegseg.
Neke is volt ilyen korszakom
hosszu evek nehez munkaja volt segitseg nelkül kijönnöm belöle
olyan szinten voltam mar ha a parom 5 percet kesett munkabol azon agyaltam biztos növel volt
Es szerintem senki sem erdemli meg azt h azert csalja meg vki mert a masik feltekeny
Ez a megszanalmasabb dolog
hiszen ha teged zavar szakitsz nem kötelezö vele lenni
Es ha mar megcsaltad ideje lenne elmondani es szakitani
Amugyse ertem miert vagy vele?mert gyava vagy??
Hahooooo,hatbaszurtad megcsaltad???
Mit varsz ettöl a kapcsolattol???
Én vagyok az aki fél a megcsalástól. Nem tudom miért de minden kapcsolatomban rettegtem kb tőle, hogy meg fognak csalni.
A párom akármi “fura” dolgot tesz mindig ez jut eszembe, hogy biztos megcsal.
Tudom beteges, de van hogy egy nap többször is felhoztam már neki, hogy biztos megcsal, és vallja már be mert érzem.
De egy hét biztosan nem telik el úgy, hogy ne vitatkoznánk ezen. És ő ne sértődne meg rajta, hogy ezt feltételezem.
A szakításról nem szeretnék most kommenteket.
A kérdés az, ha szerintetek valóban megcsal, akkor eltűrné hónapokon át, hogy ezt mondogatom neki akár minden nap? Vagy akkor már elhagyott volna ha lenne neki más is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!