Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszett a páromnak egy nő, rájöttem, azóta 3 hónap telt el és nem keresik egymást. Megnyugodhatok végre?
Azt még hozzátenném, ami a legrosszabbul esik, hogy engem nem is említett soha. Soha nem beszélt rólam, mintha nem is lennék. Nem beszélgettek sokat ezt is biztosra tudom.
Értem mire gondolsz viszont anyagilag a párom több, mint valószínű, hogy egyedül is meglenne. "Kényelmi" szempontból már nem olyan biztos..
* Nem beszélgettek sokat ezt is biztosra tudom.
Erre ne vegyél mérget.
akko anyagilg lehet, hogy te nem tudnál egyedül boldogulni, és azért nézed ezt el neki.
ahol ilyen dolgok megtörténnek, az már vészjelzés, és a baj nem ezzel kezdődik, hanem ez a folyománya, következménye vminek, ami már korábban elromlott köztetek, mielőtt még ez a nő felbukkant.
az, h. letagadott téged, nem említettt, azt jelenti, hogy komolyan akart a másik nőtúől vmit, tervezett vele.
a másik áldozat az a nő, aki elhitte a csirkefogó párod dumáját, és esetleg bele is szeretett.
Nem tagadott le, hanem konkrétan szóba se hozott úgy tett, mintha nem is lennék.
Nem mondanám a kapcsolatunkat rossznak egyáltalán. Én inkább arra gondoltam, hogy a változatosság érdekli és próbáltam is újat mutatni csak ennyi idő után ez nehéz.
Ami továbbra is aggaszt, hogy nem tudom számára mit jelentett ez... érdekli-e még stb vagy le lett zárva..
Az üzenetváltásokat láttam, amiket meg személyesen beszéltek véletlenül jutott el hozzám.. azok durvábbak voltak, mint amik üzenetbe mentek.:( erotikus dolgokat mondtak egymásnak. Csalódtam és nem hagy nyugodni a dolog. Mindig megnyugtat, ha neha szóba hozom, hogy de hiszen nem is beszélnek már... de volt azóta azon a helyen ahol találkozhat ezzel a nővel amit nem értek miért nem tud elkerülni.
Èn is voltam az a nő,akit szèdítettek.Ha nem Messengeren,akkor èlőben.Amikor èppen ,,túlórázott",vagy valamilyen ,,rendezvènyen volt"...Tudod,senkinek nem hálás ez a szerep.Csak neki könnyű,mert ő az,aki bárki arcába belehazudik.Igen,a tièdbe is.Talán mielőtt este mellèd fekszik,előtte èppen mással kajált,sètált meg kefèlt ötven kilomèterrel arrèbb.Nekem nem lenne hozzá gusztusom,de te tudod.
Èn kinyitottam a pofámat,hát egy köszönèst nem èrdemlek azóta.Mondjuk nem leszek szegènyebb tőle.
Már majdnem akartam is írni, hogy
# 6-os logika szerint ha nekem megtetszik valaki, de ellenállok a kísértésnek és nem fajul testiségig, én rosszabb vagyok, mint aki meg is dugja a másikat.. :D Csak, hogy felvázoljam, hogy nem minden fekete-fehér.
De olvasom amiket írtál utána, ez még gázabb így. Mert ezek szerint nem szimpla kedvesebb hangvételű facebook beszélgetésről van itt szó:
"amiket meg személyesen beszéltek véletlenül jutott el hozzám.. azok durvábbak voltak, mint amik üzenetbe mentek"
Ha annyira fontos lennél, akkor abba maradt volna ez a dolog már, és pláne nem témázgat erotikus hangnemben a csajjal.
"Mindig megnyugtat, ha neha szóba hozom, hogy de hiszen nem is beszélnek már..."
- Most akkor már nem beszélnek vagy beszélnek?
- A "mindig szóba hozommal" is baj van: nem fogsz megnyugtató választ kapni, a másik meg csak a folyamatos kérdőrevonást érzi. Nehéz helyzet. Egy tiszta és őszinte beszélgetés kellene, amiben egyszer s mindenkorra megnyugszol, de én nem úgy látom, hogy ez meg fog valósulni, mert még mindig a témán pörögsz. (Joggal vagy jogtalanul, csak a párod tudja)
A kérdésembe is leírtam, hogy azóta (3 hónapja kb) nem beszelnek, hogy ez kitudódott.
Minden választ köszönök.
Es epp azt írtam, hogy NÉHA hozom szóba csak mindig megnyugtat.
Pont azért, hogy ne erről szóljon az életünk.. de attól belülről még emészt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!