Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tetszett a páromnak egy nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszett a páromnak egy nő, rájöttem, azóta 3 hónap telt el és nem keresik egymást. Megnyugodhatok végre?

Figyelt kérdés
Beszélgettek kicsit intimebb hangnembe is. Mióta megtudtam elvileg nem beszéltek. Akkor vegülis fontosabb voltam neki egy kalandnál, nem? Mi a tapasztalaitok ilyen helyzetekről?
2018. okt. 25. 17:24
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Azt még hozzátenném, ami a legrosszabbul esik, hogy engem nem is említett soha. Soha nem beszélt rólam, mintha nem is lennék. Nem beszélgettek sokat ezt is biztosra tudom.

Értem mire gondolsz viszont anyagilag a párom több, mint valószínű, hogy egyedül is meglenne. "Kényelmi" szempontból már nem olyan biztos..

2018. okt. 25. 18:27
 12/40 anonim ***** válasza:
75%

* Nem beszélgettek sokat ezt is biztosra tudom.

Erre ne vegyél mérget.

2018. okt. 25. 18:42
 13/40 anonim ***** válasza:
52%

akko anyagilg lehet, hogy te nem tudnál egyedül boldogulni, és azért nézed ezt el neki.

ahol ilyen dolgok megtörténnek, az már vészjelzés, és a baj nem ezzel kezdődik, hanem ez a folyománya, következménye vminek, ami már korábban elromlott köztetek, mielőtt még ez a nő felbukkant.

az, h. letagadott téged, nem említettt, azt jelenti, hogy komolyan akart a másik nőtúől vmit, tervezett vele.

a másik áldozat az a nő, aki elhitte a csirkefogó párod dumáját, és esetleg bele is szeretett.

2018. okt. 25. 19:01
 14/40 anonim ***** válasza:
59%
amúgy hogy jöttél rá erre a kavarásra, meg honnan tudod ennyire biztosan, h. miről beszélgettek?
2018. okt. 25. 19:02
 15/40 A kérdező kommentje:

Nem tagadott le, hanem konkrétan szóba se hozott úgy tett, mintha nem is lennék.

Nem mondanám a kapcsolatunkat rossznak egyáltalán. Én inkább arra gondoltam, hogy a változatosság érdekli és próbáltam is újat mutatni csak ennyi idő után ez nehéz.

Ami továbbra is aggaszt, hogy nem tudom számára mit jelentett ez... érdekli-e még stb vagy le lett zárva..

Az üzenetváltásokat láttam, amiket meg személyesen beszéltek véletlenül jutott el hozzám.. azok durvábbak voltak, mint amik üzenetbe mentek.:( erotikus dolgokat mondtak egymásnak. Csalódtam és nem hagy nyugodni a dolog. Mindig megnyugtat, ha neha szóba hozom, hogy de hiszen nem is beszélnek már... de volt azóta azon a helyen ahol találkozhat ezzel a nővel amit nem értek miért nem tud elkerülni.

2018. okt. 25. 19:14
 16/40 anonim ***** válasza:
84%
Velem történt ilyen nemrég, úgy hogy én voltam a harmadik fél. Ha a barátnő valaha olvassa majd a facebook beszélgetésünket, akkor abból tényleg nem sok dolog derül ki. Az más kérdés, hogy élőben mi minden történt.
2018. okt. 25. 19:14
 17/40 anonim ***** válasza:
86%

Èn is voltam az a nő,akit szèdítettek.Ha nem Messengeren,akkor èlőben.Amikor èppen ,,túlórázott",vagy valamilyen ,,rendezvènyen volt"...Tudod,senkinek nem hálás ez a szerep.Csak neki könnyű,mert ő az,aki bárki arcába belehazudik.Igen,a tièdbe is.Talán mielőtt este mellèd fekszik,előtte èppen mással kajált,sètált meg kefèlt ötven kilomèterrel arrèbb.Nekem nem lenne hozzá gusztusom,de te tudod.

Èn kinyitottam a pofámat,hát egy köszönèst nem èrdemlek azóta.Mondjuk nem leszek szegènyebb tőle.

2018. okt. 25. 20:26
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Már majdnem akartam is írni, hogy

# 6-os logika szerint ha nekem megtetszik valaki, de ellenállok a kísértésnek és nem fajul testiségig, én rosszabb vagyok, mint aki meg is dugja a másikat.. :D Csak, hogy felvázoljam, hogy nem minden fekete-fehér.

De olvasom amiket írtál utána, ez még gázabb így. Mert ezek szerint nem szimpla kedvesebb hangvételű facebook beszélgetésről van itt szó:

"amiket meg személyesen beszéltek véletlenül jutott el hozzám.. azok durvábbak voltak, mint amik üzenetbe mentek"

Ha annyira fontos lennél, akkor abba maradt volna ez a dolog már, és pláne nem témázgat erotikus hangnemben a csajjal.

"Mindig megnyugtat, ha neha szóba hozom, hogy de hiszen nem is beszélnek már..."

- Most akkor már nem beszélnek vagy beszélnek?

- A "mindig szóba hozommal" is baj van: nem fogsz megnyugtató választ kapni, a másik meg csak a folyamatos kérdőrevonást érzi. Nehéz helyzet. Egy tiszta és őszinte beszélgetés kellene, amiben egyszer s mindenkorra megnyugszol, de én nem úgy látom, hogy ez meg fog valósulni, mert még mindig a témán pörögsz. (Joggal vagy jogtalanul, csak a párod tudja)

2018. okt. 25. 20:28
 19/40 A kérdező kommentje:

A kérdésembe is leírtam, hogy azóta (3 hónapja kb) nem beszelnek, hogy ez kitudódott.

Minden választ köszönök.

2018. okt. 25. 20:54
 20/40 A kérdező kommentje:

Es epp azt írtam, hogy NÉHA hozom szóba csak mindig megnyugtat.

Pont azért, hogy ne erről szóljon az életünk.. de attól belülről még emészt a dolog.

2018. okt. 25. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!