Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért maradtok?

Figyelt kérdés

Ha számotokra kiderül, hogy mással megcsalt hónapokon át, kiderül, hogy kibeszélt titeket, panaszkodott rátok a másik félnek, kiderül, hogy érzelmi kötődés is volt, nem a szexről szólt.

És úgy döntötök, hogy nem rúgjátok fel a kapcsolatotokat, miután megtudtátok, hogy a párotok ilyeneket művelt.

De ha maradtok, miért maradtok egy ilyen méltatlan, megalázó szituációban?

És hogy tudtok újra megbízni a társatokban ezek után?

2018. okt. 17. 23:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az ilyen nő vagy nagyon okos, vagy nagyon buta.

Ahol nincs vagyon, főleg ha gyerek sincs, az buta.

Ahol van gyerek, kènyelmesen élnek, a házasság müködik, és tudjàk hogy ez csak szex, ott egy kapálózó szerető miatt nem fognak válni.

2018. okt. 18. 08:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Azért marad az ilyen , mert próbálja megoldani megmenteni a házasságát ... még egy ilyen nagy probléma esetén is megadja az esélyét . Nyilván szereti ... még !

Nehéz szitu ..

Két oldalról lehet nézni a feleség és a szerető oldaláról . Te melyik oldalon állsz kérdező 👀? Nyilván a szerető azt reméli a férfi majd őt választja .. De ez közel sem biztos. Nem biztos ám hogy egy fülledt mámoros éjszakán a férfi az igazat mondja a szeretőjének ..

Hazudik mindkét irányba ☝️A szerető akkor miért marad ? 💁‍♀️

2018. okt. 18. 09:47
 13/14 anonim ***** válasza:
35%

Nyilván kapok majd hideget, meleget!

Előre bocsájtom: Azt kívánom legyen mindenki ilyen boldog, mint én most!!A férjem lehozza a csillagokat és tényleg minden nagyon jó rengeteg, fergeteges szex van idehaza!

Ragaszkodás, és többször elmondta, menysire büszke rám és milyen hálás, hogy megbocsájtottam!

Több éve már, hogy megcsalt a férjem.Kiderült, szerelmes volt, néhány hónapig tartott.Kértem kezdjük újra, megváltozom.Én hanyagoltam el.És valóban mindenben megváltoztam szex, Hozzáfordulás!

Nem tudnám megmondani miért bocsájtottam meg: Talán megrémültem, hogy a kis gyerekeimmel hogyan lesz és egyáltalán.tudtam, ha a férjem szeret vkit azért mindent megtesz és ez én akartam lenni!

Nehéz volt , rengeteget fogytam, sírtam , vergődtem, minden , ami ilyenkor sajnos a velejárója ennek.A szerető még küzdött egy darabig, jó sokáig, ő sem akarta elveszteni a férjemet!

A bizalom borzasztó nehéz volt, ha egy nap kimaradt a szex már gyanus volt minden..Sajnos több évbe telt, mire visszaállt a bizalom.Ma sem 100% os, de boldog vagyok!!

2018. okt. 18. 11:25
 14/14 anonim ***** válasza:

mennyire és gyanús..

Bocsánat, de rohantam!

:-)

2018. okt. 18. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!