Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy visszafogjam magam? Semmikepp nem szeretnem megcsalni a ferjem!
Az a sztori h 6 eve vagyunk egyutt eleg fiatalok is vagyunk 24 es 25 evesek van 1 gyermekunk, hazunk amit nemreg vasaroltunk. Szeretem a ferjem, o is szeret engem. Sosem csaltunk meg egymast. Viszont, most van egy ferfi, aki az utcankba jár a testvereihez, napi szinten, es valahogy elkezdett erdekelni. (elotte honapokig nem) hirtelen jott ez az erzes, es biztosra veszem, enis bejovok neki.(van neki is csaladja).
Felek, hogy ennel tobb erzelmileg sem legyen, nem szeretnem dobni az eletem, vagy elvesziteni a ferjem, de oriasi vagyat erzek a masik irant(nem szerelmet), akik jartak mar igy, hogyan nyomtak el magukban ezt az erzest??
“Semmikepp nem szeretnem megcsalni a ferjem!” - Akkor ne csald meg és kész. ;)
Nyugi, értem a szitut, én is átéltem már 13 év után, és tulajdonképpen tényleg csak ennyi a titok. A hűség nem azt jelenti, hogy soha nem kívánunk mást - úgy qrva könnyű ám hűségesnek lenni. x) A hűség egy döntés; úgy döntöttél (nem is olyan régen...), hogy soha, semmilyen körülmények között nem csalod meg, nem árulod el a párodat - csak ehhez kell tartanod magad. Ahogy valaki írta, a megcsalás nem csak úgy megtörténik... tovább megyek: komoly “előkészületek” kellenek hozzá! Folyamatos flörtök, kettesben töltött idő, “jaj, csak megiszunk egy kávét”, miközben majd’ szétvet a vágy, hogy hozzáérj... stb... márpedig ezek tudatos cselekvések, ergo tudatosan megakadályozhatóak. Annyi a lényeg, hogy nem szabad alkalmat teremteni/belemenni semmi olyasmibe, ami lehetőséget ad a vonzalom bárminemű kifejezésére. Te irányítod a tetteidet! Most piszok nehéznek tűnik, de utólag, ha már kikerültél a “bűvkörből” meglátod, milyen könnyű valójában - és a házasságod is erősebb lesz, mint eddig bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!