Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, hogy visszafogjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy visszafogjam magam? Semmikepp nem szeretnem megcsalni a ferjem!

Figyelt kérdés

Az a sztori h 6 eve vagyunk egyutt eleg fiatalok is vagyunk 24 es 25 evesek van 1 gyermekunk, hazunk amit nemreg vasaroltunk. Szeretem a ferjem, o is szeret engem. Sosem csaltunk meg egymast. Viszont, most van egy ferfi, aki az utcankba jár a testvereihez, napi szinten, es valahogy elkezdett erdekelni. (elotte honapokig nem) hirtelen jott ez az erzes, es biztosra veszem, enis bejovok neki.(van neki is csaladja).

Felek, hogy ennel tobb erzelmileg sem legyen, nem szeretnem dobni az eletem, vagy elvesziteni a ferjem, de oriasi vagyat erzek a masik irant(nem szerelmet), akik jartak mar igy, hogyan nyomtak el magukban ezt az erzest??

2018. okt. 15. 08:30
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Azt még kihagytam, hogy mielott megismertem a ferjem, mindig is ilyen kalandvagyo, tiltott gyumolcs imado voltam, de o megvaltoztatott, megkomolyodtam amiota csaladunk van. Most kezdek erdeklodni mas irant, de nem szeretnem semmikepp hogy tobb legyen ennel a "szemezgtesnel". Csak mar igy buntudatom van, ennyitol is, es emiatt nem is nagyon akarok "osszebujni" a ferjemmel, a buntudat miatt mindig kifogasokat keresek.
2018. okt. 15. 08:34
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

A megcsalás azért nem olyan, hogy véletlen megbotlasz, és a pasin ébredsz. Úgyhogy annyira azért nem nehéz megakadályozni magát a félrelépést.

A szíved félrehúzásával kapcsolatban pedig szerintem minden ilyen fellángolás abból ered, hogy a másik kapcsolatból újonnan, vagy régebben valami hiányzik. Egyrészt ezt a dolgot keresd meg, és próbálj rajta tudatosan változtatni, például sok közös programmal, romantikával, a párod rég természetessé vált jó tulajdonságainak újbóli meglátásával, több, tartalmasabb szexszel, stb. . Hagyd, hogy újra elöntsön iránta a szerelem, szeretet.

Másrészt pedig a másik férfit vedd ki a túlmisztifikált, idealizált szerepből és tudatosan csak mint egy barátra tekints rá. Mintha a rokonod lenne. Emellett pedig hangsúlyozd előtte a boldog családos létedet, nem feltétlenül szóban, hanem amúgy is mint családanyára gondolj magadra, amikor beszélgetsz vele. De szóban se kerüld a témát, ha valamiről eszedbe jut, mesélj a férjedről is gyereketekről is, ne tégy úgy, mintha nem léteznének.

2018. okt. 15. 08:42
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Ja és lelkileg pedig arra gondolj, hogy ez úgysem lenne valami komoly dolog. Még ha működne is egy darabig, utána ugyanúgy energiát kellene belefektetni a kapcsolat fenntartásába, mint a férjeddel kellett és kell. Ha azt a férjedre fordítod az egy sokkal értékesebb kapcsolattá érik tovább.

És persze érdekes a tiltott gyümölcs, de ez csak ilyen érdekesség. Igazi dolog nincs mögötte.

2018. okt. 15. 08:46
 4/12 anonim ***** válasza:
34%
Ezen nem csodálkozom hiszen alig 20 évesen már lekötötted magad. Megcsalás lesz vagy most vagy később. Akik ilyen kérdéseket írnak ki azok előbb vagy utóbb beadják a derekukat. Aztán jönnek ide sírni hogy nem akarta meg szereti a párját. Jah csak ha az ember nem akar valakit megcsalni nem is fogja nincs az hogy de ez meg az. Fiatalon nem kellett volna lekötni magad főleg egy gyerekkel is. Ha meg valóban nem akarod megcsalni akkor mindig az lesz előtted hogy nem akármit is tesz a pasi.
2018. okt. 15. 08:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Miert is vagyok az?! Nem tettem semmit, hozza sem szolok!! Csak egy fellangolas, amire megoldast keresek, hogy elmuljon, nem mondtam, hogy nem tudom visszafogni magam!
2018. okt. 15. 09:55
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Ne foglalkozz a hülyékkel. Itt rengeteg olyan ir, akiknek sosem volt hosszabb távú párkapcsolata. Sok a nagyon fiatal, a szingli, meg akik max. egy-két éves kapcsolatokon vannak túl. A legtöbbjük tele van túlidealizált elképzelésekkel a párkapcsolatokról és azt hiszik, egy házasság csak akkor ér valamit, ha sosincsenek benne hullámvölgyek.

Te ezt a problémát látod, meg akarod oldani megbántás nélkül és ez a lényeg. Aki ezt nem látja és nem értékeli, az szarjon sünt. Az első hozzászóló szerintem elég jó javaslatot irt.

2018. okt. 15. 10:05
 7/12 anonim ***** válasza:
21%
Te meg egy szánalmas, nyamvadt f.aszverő kis pö.cs, aki behugyozna örömében, ha egy nő akárcsak egy kósza pillantást vetne rá.
2018. okt. 15. 13:36
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Nő vagyok de ne zavarjon.
2018. okt. 15. 13:43
 9/12 anonim ***** válasza:
49%
"mindig is ilyen kalandvagyo, tiltott gyumolcs imado voltam, de o megvaltoztatott, megkomolyodtam amiota csaladunk van." Kutyából nem lesz szalonna. Ez a te igazi éned, amit próbáltál tudat alatt vagy tudatosan elnyomni és ez mindig előfog jönni nálad, ha hullámvölgybe kerül a házasságod. Előbb-utóbb pedig meg fog történni és annak csúnya vége lesz. Fogadd el, hogy te ilyen vagy. "Ketyeg a bomba", ha érted mire célzok.
2018. okt. 15. 15:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak gondolj a férjedre a gyermekedre ne engedd meg magadnak hogy több figyelmet adj ennek a dolognak! Volt nekem is ilyen én a másikra gondoltam így elhalványult a dolog és már magamnak a tiltás nem engedte hogy bármi is legyen! A kísértés egész életünkben ott lesz de a döntés a mi kezünkben van. Hűséget ígértél egy szent kapcsolatot hoztatok létre (nem vallásra gondolok) Az én lelkemben a család a házasság egy sérthetetlen pótolhatatlan kötelék.A választásotok ez volt ott a helyed bármi is legyen! Mert minden más negyed annyi boldogságot hozna mint az amit a férjeddel gyermekeddel élhetsz át! Ne veszítsd el!🌹
2018. okt. 15. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!