Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy visszafogjam magam? Semmikepp nem szeretnem megcsalni a ferjem!
Az a sztori h 6 eve vagyunk egyutt eleg fiatalok is vagyunk 24 es 25 evesek van 1 gyermekunk, hazunk amit nemreg vasaroltunk. Szeretem a ferjem, o is szeret engem. Sosem csaltunk meg egymast. Viszont, most van egy ferfi, aki az utcankba jár a testvereihez, napi szinten, es valahogy elkezdett erdekelni. (elotte honapokig nem) hirtelen jott ez az erzes, es biztosra veszem, enis bejovok neki.(van neki is csaladja).
Felek, hogy ennel tobb erzelmileg sem legyen, nem szeretnem dobni az eletem, vagy elvesziteni a ferjem, de oriasi vagyat erzek a masik irant(nem szerelmet), akik jartak mar igy, hogyan nyomtak el magukban ezt az erzest??
A megcsalás azért nem olyan, hogy véletlen megbotlasz, és a pasin ébredsz. Úgyhogy annyira azért nem nehéz megakadályozni magát a félrelépést.
A szíved félrehúzásával kapcsolatban pedig szerintem minden ilyen fellángolás abból ered, hogy a másik kapcsolatból újonnan, vagy régebben valami hiányzik. Egyrészt ezt a dolgot keresd meg, és próbálj rajta tudatosan változtatni, például sok közös programmal, romantikával, a párod rég természetessé vált jó tulajdonságainak újbóli meglátásával, több, tartalmasabb szexszel, stb. . Hagyd, hogy újra elöntsön iránta a szerelem, szeretet.
Másrészt pedig a másik férfit vedd ki a túlmisztifikált, idealizált szerepből és tudatosan csak mint egy barátra tekints rá. Mintha a rokonod lenne. Emellett pedig hangsúlyozd előtte a boldog családos létedet, nem feltétlenül szóban, hanem amúgy is mint családanyára gondolj magadra, amikor beszélgetsz vele. De szóban se kerüld a témát, ha valamiről eszedbe jut, mesélj a férjedről is gyereketekről is, ne tégy úgy, mintha nem léteznének.
Ja és lelkileg pedig arra gondolj, hogy ez úgysem lenne valami komoly dolog. Még ha működne is egy darabig, utána ugyanúgy energiát kellene belefektetni a kapcsolat fenntartásába, mint a férjeddel kellett és kell. Ha azt a férjedre fordítod az egy sokkal értékesebb kapcsolattá érik tovább.
És persze érdekes a tiltott gyümölcs, de ez csak ilyen érdekesség. Igazi dolog nincs mögötte.
Ne foglalkozz a hülyékkel. Itt rengeteg olyan ir, akiknek sosem volt hosszabb távú párkapcsolata. Sok a nagyon fiatal, a szingli, meg akik max. egy-két éves kapcsolatokon vannak túl. A legtöbbjük tele van túlidealizált elképzelésekkel a párkapcsolatokról és azt hiszik, egy házasság csak akkor ér valamit, ha sosincsenek benne hullámvölgyek.
Te ezt a problémát látod, meg akarod oldani megbántás nélkül és ez a lényeg. Aki ezt nem látja és nem értékeli, az szarjon sünt. Az első hozzászóló szerintem elég jó javaslatot irt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!