Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy barátodat megcsalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy barátodat megcsalja a párja, de nem tud róla; elmondanád neki akkor is, ha nagyon boldog kapcsolatban élnek?

Figyelt kérdés

2018. okt. 1. 14:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha vagyunk olyan viszonyban, hogy elmondhatok ilyet, és biztos vagyok a megcsalásban, akkor igen.
2018. okt. 1. 16:32
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen elmondanám. Még pedig azért, mert voltam olyan helyzetben mikor engem csaltak meg,és mindenki tudta az ismerős körömből, de senki nem mondta el. Végül egy olyan ember mondta el, akiből ki sem néztem volna hogy zavarja az ilyen dolog. Ezek után természetesen elváltam, majd minden ismerősömmel megszüntettem a kapcsolatot, aki a hátam mögött tudta mit csinál a férjem.

Mivel tudom milyen érzés, mikor a szemedben teszik a szépet, a hátad mögött meg jajj a szegény..., ezért elmondanám.

2018. okt. 1. 16:57
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanam, mert egyreszt hazugsagban elnek, nem olyan boldog az a kapcsolat. Masreszt meg en is elvarom, hogy az ilyesmit mondjak el nekem.
2018. okt. 1. 18:17
 14/21 anonim ***** válasza:
75%

Elmondanam,azert a baratom mert bizhat bennem

Baratnök jöhetnek mehetnek,de igaz baratot nehez talalni

2018. okt. 1. 19:08
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
"ha nagyon boldog kapcsolatban élnek?" Csak szerintem nem fér ez össze a megcsalással?
2018. okt. 1. 19:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanám. Ha a barátom, akkor bízhat bennem, és jót akarok neki. Ha tudnám, hogy hülyének nézik, és a háta mögött alázzák, nem lennék jó barátja, ha asszisztálnék hozzá, hogy ezt megtehessék vele. Egyébként sem boldog kapcsolatban élnek ezek szerint, hanem egy hazugságban.
2018. okt. 1. 21:29
 17/21 anonim ***** válasza:
81%
Ha egy Barátról van szó, akkor elmondom neki, és beszerzem a lapátot, meszet is....
2018. okt. 1. 21:32
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondtam,es en lettem a rossz,h tonkre tettem az eletet!!! Utana kibekultek es azota is csalja a pasi.
2018. okt. 2. 22:22
 19/21 Varga Zsuzsanna Andr válasza:
Annak szólnék aki a csaló,és tudatnám,hogy tudok róla,ha kell szakítson magától,így is fájni fog,de mégsem annyira ! " rá jöttem,hogy már nem vonzódom annyira hozzád " ! Persze az igazság a legjobb út,szerintem....,bár nagyon fájó...,annak is akinek mondják...,és annak is aki mondja !
2018. okt. 4. 19:06
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
soha semmilyen körülmények között nem avatkoznék a barátom életébe, főként nem úgy, hogy boldog kapcsolatát széttúrjam. Mi van ha tudja, s elfogadja? Nem szabad beavatkozni
2018. okt. 5. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!