Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan lány/nő aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány/nő aki szeretőt tart barátja/férje mellett?

Figyelt kérdés
2018. szept. 29. 14:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
#10, te nem olvastad a korábbi válaszokat?? 🤔
2018. okt. 1. 06:46
 12/23 anonim ***** válasza:
Igen!
2018. okt. 2. 22:03
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Most jelenleg nincs akit szeretőmnek neveznék, nagyon ritkán találkozunk egy két órára.

De volt egy akivel több mint két évig tartott a dolog, úgy hogy hétfőtől csütörtökig nála aludtam mert párom akkor hetelt és csak pénteken jött haza

2018. okt. 3. 11:14
 14/23 Nixi123 válasza:
11%
Csodálatos kommentek. Látom, egyesek még végtelenül büszkék is. Le a kalappal. Ezért tart itt a társadalom, ahol. Kövezzetek meg, de soha egy párom se csaltam meg. Inkább egyenesen megmondtam ha más kellett. Miért is hazudnék? Itt ki előtt kellene hazudnom? De azért ne haragudjatok meg (tisztelet a kivételnek), de erre azért nem kellene büszkének lennetek.
2018. okt. 4. 11:45
 15/23 anonim ***** válasza:
74%
Csak nagyon kevés férfinek van akkora brutál nagy szerencséje, hogy szeretőnek használják. Oda már különleges képességek, tulajdonságok kellenek. Vagy nagy farok, vagy sok pénz, vagy adoniszi külső, vagy ezek kombinációja. Egy átlag férfiből sosem lesz szerető.
2018. okt. 4. 11:59
 16/23 anonim ***** válasza:
58%
15. Dehogynem. Nekem aki volt, szerintem teljesen átlagos volt, se nem túl magas, se nem túlfizetett, nem rendelkezett óriási mérettel, ő is átlagosnak találta magát. És mégis szerető volt.
2018. okt. 4. 12:20
 17/23 anonim ***** válasza:
51%

16-os. Akkor meg ultra szerencsés volt. A piacon a szép és értékes portékának van keletje. Én beszéltem már olyan nővel, aki azt mondta, hogy az átlagos otthon is van neki...

A másik meg az, hogy a férfiak részéről óriási a túlkínálat. A kolléganőmmel szoktam ilyenekről beszélgetni, ő mondta hogy regisztrálva van több társkeresőn, és naponta kb 20-30 levelet kap. Unalmasnak találja az egészet, sablonos emberek tömege. Persze a fele azonnal kényeztetni akarná... Szóval az a baj, hogy a férfi társadalom jelentős része olcsó jánossá vált, pincsikutyát játszana csak legyen már valaki, akit megdughat. Valahogy elbillent a mérleg nyelve.

2018. okt. 4. 13:21
 18/23 anonim ***** válasza:

Ennek a kérdésnek mi értelme volt? Nyilván van, ez az egyik legnagyobb látogatottsággal rendelkező weboldal a magyar internet tengerében.

"Hülye kérdés rovatunkat olvashatták" ez így, kérdező.

2018. okt. 4. 14:09
 19/23 anonim ***** válasza:
17. Pontosan úgy van, ahogy a kolléganőd mondja. Én is belépek egy beszélgetős oldalba, és azonnal rengetegen írnak. És igen, sokan az első mondatban leírják, mit csinálnának velem. Hát ezeknek nem is szoktam válaszolni. De azért van néhány kivétel, és elég sok értelmes, kedves embert is megismertem. És igen, olyat is, aki szerencsés volt. És akivel én is szerencsés voltam.
2018. okt. 4. 15:12
 20/23 anonim válasza:
100%
53 éves nő vagyok, a férjem 58 éves és 28 éve vagyunk házasok. A mai napig szeretem (szerintem ő is engem), de nincs köztünk már szex. Egy fiatalabb (32 éves) kollégámmal év eleje óta összejárunk a férjem tudta nélkül. Kicsit már unom, úgyhogy próbálok izgalmasabb férfiakat megismerni az interneten, swinger klubokban.
2018. okt. 4. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!