Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Meghitt dumálgatás, érintések, bújás ölelgetés, simogatás.. felpezsdített órákig tartott.. Házas nő vagyok a házasságomban nincs semmi érzelem, semmi szex.
2018. szept. 24. 21:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
inkább felébredés! mert egy rossz házasságban élni évekig,ráadásul én már megmondtam az férjemnek,hogy már nem tekintem annak! így legalább pontot tehetek a végére!
2018. szept. 25. 07:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Kiejtenéd bővebbeen hogy meddig mentetek el simogatásnál?
2018. szept. 25. 10:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Az. Érzelmileg mindenképpem. De elkellene döntened először, hogy meg akarod e próbálni helyrehozni a házasságodat. Ha igen, akkor megbeszélni a férjeddel és 100%-ig ezen dogozni mindkettőtöknek. Hiszen valamiért hozzámentél. Egy párterapeuta sokat tud segiteni.

Ha meg nem akarod helyre hozni, akkor tisztessrgesen le kéne zárni és utana kezdeni másba. Így nagyon könnyen a két szék között találjatod magad a földön akár már holnap, vagy 1-2 éven belül.

De bele kell állni a döntésbe. Sok olyat látok, hogy unatkozó nővel kikezd egy unatkozó egyedülálló pasi, mert ez így jónak tűnik nekik.

Aztán egymást is megunják. Akkor inkább megér egy próbát helyrehozni a kapcsolatot azzal a férfivel, aki örök hűseget fogadott Neked. Valamiért Ti összeházasodtatok és az általad elmondottakból azt még vissza lehetne hozni.

Amúgy mióta vagytol házasok? Gyerek van?

28/F

2018. szept. 26. 12:04
 14/14 A kérdező kommentje:
vége a házasságnak! igen a gyerek miatt maradtam idáig, de túl nagy ár a magàny.. a kavarást pedig nem tekintem kapcsolatnak, nem akarok tőle semmit. ami kellett az meg is lett.. hogyis mondjam ez egy kísérlet volt.. bejött..
2018. szept. 26. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!