Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el neki amiket mondott és akart tenni? Bővebben lent
Hétvégén volt a céges bulink.
Nagyon jó volt a hangulat, de a végére csak páran maradtunk.
Az egyik kollégámmal nagyon sokat beszélgettünk, karaokeztunk és táncoltunk.
Semmi hátsó szándékom nem volt, mert tudom hogy házas és gyereke is van.
Ő olyan dolgokat mondott nekem, hogy nagyon szeretne meg ismerni munkahelyen kívül is.
Meg teljesen ugy viselkedett mint aki többet akar.
Persze nem volt teljesen józan.
Az a kérdésem, hogy említsem meg neki a történteket vagy inkább hagyjam ha ő nem hozza fel.
Még mielőtt valaki le hordana minden féle ribizlinek, ketten vagyunk nők a cégnél és igy nem sok lehetőség volt mással beszélgetni, szórakozni mint a férfi kollégákkal
Ha nem érdekelne a fazon, akkor nem pörögnél még most is, és itt is azon, hogy "beszélgettél" a kollégáddal. Az ilyen részeg cégrs bulikat ismerjük már...
Amúgy neked van barátod/férjed? Hány évesek vagytok?
Nem mondanám el és tennék róla, hogy a kolléga felé a viselkedésem egyértelműen elutasító maradjon ezen túl, véletlenül se gondoljon ő bele többet.
30/N
Kedves 3-as válaszoló köszönöm a választ.. Hasonlóképpen gondoltam én is.
Csak azt nem tudtam hogy említsem meg neki a dolgot és tudatosítsam benne hogy nem lehet köztünk semmi.
Csak max haverok munkába.
De inkább szóba se hoztam ma munka közbe, de szerencsére ő se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!