Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít egy csók ha azonos neművel történik?
12
Róm.1-
26.
Annakokáért adta őket az Isten tisztátalan indulatokra; mert az ő asszonynépeik is elváltoztatták a természet folyását természetellenesre:
27.
Hasonlóképen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésöknek méltó jutalmát elvevén önmagokban.
Péld 13,19
A megnyert kivánság gyönyörűséges a léleknek, és útálatosság a bolondoknak eltávozniok a gonosztól.
"Megcsalásnak számít egy csók ha azonos neművel történik?"
A google a barátod. >:(
De amugy nen ertem, ez teljesen emberfuggo.
En speciel nem tartom annak, mert ugy nottem fel, hogy okes volt a lanyok kozelsege szamomra. Baratnoimmel aludtam osszebujva, neha csokoloztunk, akar csak "gyakorlaskent", es nem mondanam, hogy biszexualis vagyok, mert lefekudni nem fekudnek le novel. Emellett sose ereztem semmifele romantikus erzelmeket baratnoim irant. Igy szocializalodtam, igy nottem fel es a baratomnak egy no nem versenytars. Ugyanigy en nem tekintek ferfiakat versenytarsnak, ha baratomrol van szo. Ergo egy cseppet sem zavarna. Szamomra az hihetetlen, hogy masok ettol bizonytalansagot ereznenek a kapcsolatukban. Persze ertheto, ha a parod biszex, es romantikus szalak fuztek mar azonosnemuhoz, de ha le se fekudne velum, belejuk se tudna szeretni, akkor egy csok nekem semmit sem jelent. Meg biztatom is ra a baratomat, hogy probalja ki. Sikertelenul. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!