Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak mi az ami megtörténhet ilyen esetben?
Engedd neki!
Amit az előzőek írtak, az baromság!
Legkozelebb ha3as felallast akar beszervezed vmelyik haverodat?
Mi a francert van veled??
Nem vagy neki eleg,masra vagyik
mit akarsz tole??
engedd el
legyen szingli a csajod aztan elje ki a vagyait
Ha ki akarja próbálni, akkor - előbb-utóbb - ki is fogja próbálni!
Az én nejem is kipróbálta egyszer (vagy 20 éve) és azóta mindig van egy aktuális barátnője. Semmilyen kárt nem szenved a kapcsolatunk, nagyon jól vagyunk egymással, és nem értem az aggódásod okát.
Szerintem nem fogsz ebből rosszul kijönni! (4es voltam)
Kedves kérdező, én is biszexuális vagyok a barátnődhöz hasonlóan. :)
Másik férfihoz hozzá sem tudnék érni a párom mellett, megcsalásnak érezném, viszont nővel nem teljesen ezt érzem. Sosem voltam eggyel sem és nagyon kíváncsivá tesz.
Ezt el is mondtam a páromnak, tud róla, nem zavarja, azt mondja, hajrá, de azért visszatart valami.
Én azt mondom, engedd meg neki! Folyamatosan ki szeretné majd próbálni és ha nem bíztatod, hogy nem zavar, nyugodtan tegye meg, attól még ugyanúgy szeretni fogod, akkor egyszer lehet, hogy kirobban belőle és szakít veled.
Mindig mondom a páromnak azt is, hogy zavarna, ha más nővel lenne, de ha ki szeretné próbálni férfival, akkor akár küldhet nekem aktus közbeni képeket is, mert szívesen elképzelném hasonló szituációban. :)
Szóval azt érzem megcsalásnak, ha ellentétes neművel van a másik, azt nem, ha a saját nemével. Kár, hogy ő nem biszex. :)
2X/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!