Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mire számítsak mi az ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak mi az ami megtörténhet ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Barátnőm kiakarja próbálni egy lánnyal, egy éve vagyunk együtt és már úgy voltam vele hogy csinálja, csak nem lesz valami hátulütője a dolognak. Ha ez megtörténik, mi az ami ilyenkor utána rosszul sülhet el? Gondolom egy lány miatt csak nem hagyna el na meg azt a szülei se nyelnék be, nagyon nem megy nélkülem sehova szóval még az sem lehet hogy majd a hátam mögött esetleg találkozgat azzal a lánnyal. Nagyon ragaszkodik hozzá hogy ő csak akkor akarja ha én is,szóval ha nemet mondanék nem lenne ilyen ezért az a kérdésem hogy nagy esélye van annak hogy én ebből rosszul jöjjek ki a végén? 26/F
2018. szept. 12. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Az ilyen nőt dobd ki.
2018. szept. 12. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen mindegy, hogy férfiről vagy nőről van szó, ha másra vágyik, akkor valamit nem kap meg tőled. Ez nem feltétlenül a te hibád, de valami nem kerek.
2018. szept. 12. 18:12
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Tehát kíván egy másik embert. Vesd fel neki, hogy akkor te is kufircolhatsz egy másik egyénnel...
2018. szept. 12. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Engedd neki!

Amit az előzőek írtak, az baromság!

2018. szept. 13. 00:07
 5/7 anonim ***** válasza:
56%

Legkozelebb ha3as felallast akar beszervezed vmelyik haverodat?

Mi a francert van veled??

Nem vagy neki eleg,masra vagyik

mit akarsz tole??

engedd el

legyen szingli a csajod aztan elje ki a vagyait

2018. szept. 13. 09:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha ki akarja próbálni, akkor - előbb-utóbb - ki is fogja próbálni!

Az én nejem is kipróbálta egyszer (vagy 20 éve) és azóta mindig van egy aktuális barátnője. Semmilyen kárt nem szenved a kapcsolatunk, nagyon jól vagyunk egymással, és nem értem az aggódásod okát.

Szerintem nem fogsz ebből rosszul kijönni! (4es voltam)

2018. szept. 13. 09:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, én is biszexuális vagyok a barátnődhöz hasonlóan. :)

Másik férfihoz hozzá sem tudnék érni a párom mellett, megcsalásnak érezném, viszont nővel nem teljesen ezt érzem. Sosem voltam eggyel sem és nagyon kíváncsivá tesz.

Ezt el is mondtam a páromnak, tud róla, nem zavarja, azt mondja, hajrá, de azért visszatart valami.

Én azt mondom, engedd meg neki! Folyamatosan ki szeretné majd próbálni és ha nem bíztatod, hogy nem zavar, nyugodtan tegye meg, attól még ugyanúgy szeretni fogod, akkor egyszer lehet, hogy kirobban belőle és szakít veled.

Mindig mondom a páromnak azt is, hogy zavarna, ha más nővel lenne, de ha ki szeretné próbálni férfival, akkor akár küldhet nekem aktus közbeni képeket is, mert szívesen elképzelném hasonló szituációban. :)

Szóval azt érzem megcsalásnak, ha ellentétes neművel van a másik, azt nem, ha a saját nemével. Kár, hogy ő nem biszex. :)

2X/N

2018. szept. 13. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!