Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért baj, ha a párod mással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha a párod mással is szexel rajtad kívül?

Figyelt kérdés

2018. szept. 10. 08:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Testvérem gumival olyan agresszív fertőzést kapott el egy alkalmi partnertől, aminek bőven elég, ha a bőr érintkezik, és mindenféle undorító kelései lettek tőle, mert a partnernek nem volt tünete, és nem is tudta, hogy fertőz.

Szerintem fél éve küzd vele, hogy végleg elmulasszák, mindenféle magánklinikán, és még mindig nem 100%.

Ezek után szerintem hagyjuk, hogy egy kis antibiotikum mindent megold, hisz ANTIBIOTIKUM, vagyis baktériumok ellen jó, de a vírus fertőzések vigyorogva elsétálnak mellette.

De tök mindegy, az ostoba ember csak a saját kárából tanul, vagy abból se. Arról nem is beszélve, hogy a HPV-nek nem egy törzse van, ami óvszerrel is fertőz, annyira agresszív vírus, és a méhnyakrák se az a kategória, amit ha "könnyedén lazán" felismernek, akkor röhögve kezelhető.

2018. szept. 10. 14:31
 22/30 anonim ***** válasza:
A tesód pasi? Mi a betegség neve amúgy? (Irhatod privátban is ha gondolod)
2018. szept. 10. 14:36
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm... az tény hogy vannak nagyon csúnya nemi betegségek. A mi városunkban is megjárta egynagyon jóképű srác. Olyan kráterek lettek az arcán... aki meglátta őt kikerülte. 1 év volt a kezelése... de nagyon ronda lett szegény.

Viszont ő volt a leghatásosabb reklám a biztonságos és felelősségteljes szex mellett.

2018. szept. 10. 14:51
 24/30 anonim ***** válasza:
81%

Szuper! Ide jutottak a párkapcsolatok, hogy már a megcsalók háborodnak fel azon, ha szemrehányást teszünk nekik, hogy (Bud Spencer után) ezt azért talán mégse kellett volna. Vicces, hogy a világon semmi kivetnivalót nem látnak a dologban.

Korcs egy világ...

2018. szept. 10. 17:06
 25/30 anonim ***** válasza:
82%
Azért, mert a párom az én PÁROM. Vele vagyok egy PÁR. Ide harmadik ember nem fér be, vagy ha igen, erős csúsztatás, meddő gatyázás párkapcsolatról beszélni.
2018. szept. 11. 20:56
 26/30 Bence_ ***** válasza:
100%

Hpv ellen mit érsz egy kis antibiotikummal?

[link]

Megcsalasban az is gáz, hogy nemibeteg lesz úgy a partnered, hogy ő arról nem is tud ☹️

2018. szept. 12. 05:15
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha màsokkal akar dugni , akkor mi a búbànatos lófütyiért vagyunk egy pàr? Szàmomra 1 pàr=2 db ember akik szeretik egymàst. Ha màssal akar lenni akkor engem màr nem szeret és kész.

Az előre megbeszélt, mindkét fél szàmàra nyitott kapcsolattal ahol mindenki mindent tud, nem egymàs hàta mögött csinàljàk, semmi gond, bàr ez nem az én vilàgom, szóval nem mennék bele. Màs igényeim vannak.

Ezen felül ha több partnere van, esélyesebb hogy àtad valami nemibajt amire nem vàgyom. Az óvszert meg utàljuk. Nekem kényelmetlen, a kedvesem pedig semmit nem érez benne ha rajta van. Így nem hasznàljuk.

És végül: ha velem akar lenni valaki, akkor csak az enyém, senki màsé, ahogy én is csak az övè vagyok, csak vele vagyok együtt a kapcsolat alatt. Nem kötelező a velem való kapcsolat, de annak ezek a szabàlyai. Pont!

2018. szept. 12. 15:33
 28/30 anonim ***** válasza:
11%
Nem baj, nem a tulajdonom. Egy-egy ilyen "kilengés" után sokkal jobb vele a szex is!
2018. szept. 12. 17:10
 29/30 anonim ***** válasza:
86%

MERT aki megcsalja párját az egy elmebeteg retardált gerinctelen féreg nyomorék!!!!!

19/l

2018. szept. 13. 17:14
 30/30 Klesitz Béla válasza:
Jó hülyének lenni?
2018. szept. 17. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!