Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kiábrándultam teljesen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándultam teljesen a szeretőmből, mert megtudtam mi a neve a feleségének?

Figyelt kérdés
Eddig is tudtam,nem foglalkoztam vele,de ma belém hasított a tudat,hogy honnan is jött ez a név.Kb. mint a Dzsesszika ,meg sorstársai.Ezen teljesen kibuktam.Főleg úgy,hogy mindvégig egy bizonyos politikai irányvonalat képviseltünk.Ez nem vicc,ez valahol árulás a szememben,teljesen ki vagyok akadva.
2018. szept. 6. 01:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Most jöttèl rá hogy kinek a punci nedvét nyalogatod? Magadbòl is kiábrándulhatsz és vegyél magadnak gerincet..
2018. szept. 6. 08:53
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Amiatt nem ábrándulsz ki a szeretődből, mert egy gerinctelen hazug becstelen retek, de amiatt igen, hogy a felesége neve xy? Elég érdekesen gondolkozol :D

Mellesleg nem mindenki c., akinek olyan neve van.

Mi a kérdés egyébként?

2018. szept. 6. 10:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj...😀
2018. szept. 6. 10:57
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

Az ontudatos erkolcsi elvekkel rendelkezo szereto aha

A becsuletes tolvaj esete

Huzd le magad ribizli

Remelem vanessza megtalal es jol megtep

2018. szept. 6. 16:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a szeretőd nevezte el születésekor a feleségét úgy, ahogy hívják, akkor nincs okod kiakadni, mert ez a kézikönyvek szerint sem minősül árulásnak.
2018. szept. 7. 14:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha már úgyis vénasszony vagy, ajánlom neked a hetvenkét éves papámat. Nem szokott becsípődni a dereka, és igaz, hogy idős, dehát a férfit a dereka állapota teszi, szóval szavad se lehet.
2018. okt. 8. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!