Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a férfiak mindig azt hazudják a szeretőjüknek, hogy a feleségükkel már nincs szex?
Figyelt kérdés
2018. szept. 2. 15:13
11/14 anonim válasza:
Nekem ugyan nagy tapasztalatom nincs a kérdésben, de pl egyszer randiztam egy pasival, akiről utóbb megtudtam, hogy van nője, és pl ő is azzal védekezett, hogy "dehát már hónapok óta nem volt szex, az a kapcsolat már úgyis haldoklik" (még csak házasok se voltak... tudod, kit etessen ezzel a dumával), viszont egy barátnőmet egy időben kb csak a nős pasik találták be, és 4ből 3 váltig állította, hogy csak a gyerekek miatt van még együtt a feleségével, már külön szobában is alszanak, szex az évek óta nincs, satöbbi. A negyedik meg bevallotta, hogy szeretőt keres, mert házisárkány az asszony, ez sem tudom, mennyire hihető úgy egyébként. De az biztos, hogy mindegyik valamilyen külső okra hivatkozva nem vált el, és megjátszották a sérült érzékeny lelket, aki csak szeretetre és törődésre vágyik. Nem tudom, ennek milyen háttere lehet, hogy ez ennyire általános, de gondolom úgy vannak vele, hogy attól még, mert a nő belemegy egy ilyen jellegű viszonyba, még nem biztos, hogy elfogadja ha mellette mást is dug a pasas. Vagy csak magukat is ezzel hitegetik, hátha a lelkiismeretük nyugodtabb lesz tőle. Nem ismerem a dolog pszichológiáját, de az biztos, hogy ezt a sémát alá tudom támasztani. Korlátolt számú minta alapján, persze.
12/14 anonim válasza:
A nős Férfiak majdnem mindegyike ezzel eteti a buta szeretőket, akik szépen be is szopják ezt a szöveget a pasik farka mellett.
13/14 anonim válasza:
Itt mindenki úgy csinàl,mintha a nős pasiknak csak független szeretőjük lenne.Amelyik nő szintén nem független,pont leszarja hogy a fickó mit csinál a feleségével.
14/14 anonim válasza:
Ha a pasas azt mondja a szeretőnek hogy "imádom a feleségem, minden oké otthon csak kell egy idegen kéjbarlang is a változatosság kedvéért" akkor nem valószínű hogy a szerető alá fog feküdni. Ha azt mondja hogy "nem szeretem már az asszonyt csak a gyerekek miatt nem válok el, szex sincs otthon" akkor ezt minden naiv hülye pitsa benyeli mert ezt akarják hallani, és már mehet is a digidugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!