Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy férfinek elviselni ha otthon nincs szex? Ha pros. Vagy szeretőt tart akkor szemét. Ha elválik ki szur magával de a gyerekkel tuti.
Lényeg az egészben hogy vannak az embernek vágyai. És ez kb 5..6 éve így van.
Ami azt illeti ő elfogadta a dolgot. Teret adott a testisegnek.
Ez szerintem a lényeg.
Minden téren normális a kapcsolat de ez nagyon zavar. És ezért sokszor vagyok flusztralt
Miért lett lepontozva a 14-es válaszom?
Elfogadom, de várnék valami érveket, indokokat, mi a probléma azzal, amiket írtam.
Jegyezzétek már meg kerlek hogy ez a pontozgatas itt értelmetlen
Tok mindegy mit ír az ember mindig van pár ember aki csak lepontozgat
Nem értem egyes emberek miért hisztiznek ezért miért akadnak ki
Nem mindegy hány % -os a válaszod? Nem veszít az igazság tartalmából mert egy két gyoker lepontozza
Mint írtam, elfogadom, felőlem 0% is lehet, csak kíváncsi vagyok, hogy miért, szeretem az építő jellegű vitákat, ennyi :)
"A xar szex ott kezdődik, hogy hazaér, se egy csók, se egy kedves szó. Morog, kritizàl. Aztán este rácsap az asszony fenekére, hogy neki kedve tàmadt dugni, de be is kaphatja. Utána nem érti, miért nincs kedve.
Esetleg tenni kell egy próbát! Vidd a feleséged randira, virág, ékszer, étterem, tánc a holdfényben. Aztán a szeretőddel bunkózz egész nap, és este csapd elő a farkad, hogy lehet kezdeni cumizni.
Lesz meglepetés."
Ennél világosabban még nem láttam leírva, mi a probléma forrása. Le a kalappal, ötös!
"Olyan variáció soha nem is volt, hogy a feleségnek jó a szex, élvezi, a kapcsolat rendben, csak ő inkább lemond a saját élvezetéről, hogy veled kitolhasson."
De olyan nagyon is van, hogy a felesegnek jo a szex, elvezi, de a kapcsolat penzugyi resze nincs rendben, es ezert o inkabb lemond a sajat elvezeterol, hogy veled kitolhasson.
Na, idefigyelj papa, 2 perc erejéig függezd fel a recska maratont!
Előző kapcsolatomban havi 1x volt szex, az is hosszas veszekedések után, nem volt gusztusom se hozzányúlni a fszához. Ex palim azt mondta rám, hogy frigid vagyok, én azt hittem, hogy aszexuális vagy leszbikus vagyok, annyira nem kívántam őt.
Nem meglepetés, de megint nem bennem volt a hiba!(: 6 hónapja szakítottunk, azóta 12 palival dugtam és pontosan nem tudom, de 20+ palival smároltam, 2-vel hónapokig tartó szexkapcsolat is volt. Egy percig sem velem volt a baj, azóta hogy szakítottunk, olyan magas a libidóm, mint még sose. Csak hát ugye az exemnek annyira kicsi volt a fsza, hogy meg sem éreztem magamban, 2 perc alatt elment és gusztustalan volt az apateste.
Elárulom, olyan néger palival dugtam, akinek akkora volt a fsza, hogy járni nem tudtam utána, egy másik palival meg egy ottalvás során 5x dugtunk.
Úgyhogy jobb, ha tudod, hogyha a nődnek nincs kedve hozzányúlni se a fszodhoz, megsúgom, benned van a hiba! na pápá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!