Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy férfinek elviselni ha otthon nincs szex? Ha pros. Vagy szeretőt tart akkor szemét. Ha elválik ki szur magával de a gyerekkel tuti.
"Miért kell egy férfinek elviselni ha otthon nincs szex?"
Senkinek nem kell elviselni semmit. Ha nem tetszik valami, le kell lépni, nem szunyi módon össze vissza kefélni mással. A másik meg az, hogy emberek vagyunk, és nem állatok hogy ne tudjunk uralkodni az ösztöneinken.
Harmadrészt, nagyon utálom az olyan történeteket mint a tied is kérdező, ahol előadod hogy a feleséged már nem akar szexet. Az éremnek két oldala van, tudtad? Te mit teszel érte hogy akarjon? Azért mert a feleséged, még nem kell automatikusan széttennie a lábát akkor ha te csettintesz. Besegítesz a gyerekek körül? A ház körüli dolgokban? Vagy minden rá hárul munka után, te meg mereszted magadat addig a tv előtt míg ezeket csinálja?
Szoktatok kettesben programozni? Megszoktad lepni csak úgy? Kedves vagy és udvarolsz vagy már azt se tudod hogy kell azt? Megszoktad ölelni, puszilni, simogatni azon kívül mikor szexel próbálkozol? Szerintem el lehetne gondolkodni!
3-mas, 9-es tökéletesen megfogalmazta.
Frigid nő nincsen csak szar szex.
Mi ez az új kifejezés? Programozni... eddig ezt egy foglalkozáshoz kötötte mindenki: a programozóhoz. Már harmadszorra olvasom ezen a héten közös időtöltés jelentéssel, de kérdem: Miért??
Ronda, magyartalan, ti nem látjátok, érzitek, milyen otromba szó ez ebben a jelentésben? Kérlek, könyörgök, ne honosodjon meg...
Nem kell senkinek semmit elviselni.
Első lépésként meg kellene keresni a probléma okát:
- Hogyan bánik a férfi a nővel? Milyen a kapcsolatuk alapból? Vajon a nő megbecsülve, szeretve érzi magát? Vajon úgy érzi, egyenrangú partnere a férfinak?
- Hogyan közeledik hozzá a férfi? Közli hogy "kedvem támadt dugni", vagy megpróbálja elcsábítani? Szokott kedveskedni neki, meglepni valamivel?
- Élvezi a nő egyáltalán az együttlétet? Kielégítő számára? Odafigyel rá a férfi?
- Nincs a nőnek saját magánéleti problémája? Pl túl sok stressz, veszteség, nagy változás az életében, szorongás és más lelki problémák? Ha felmerül a gyanú ezekre, érdemes lehet szakemberhez fordulni, ha valakinek komoly problémái vannak, akkor egyértelmű, hogy a háta közepére (se) kívánja a szexet.
- Nem változott a férfi, akár kívül, akár belül? Nem lett nagyon más, mint amikor belefogtak a kapcsolatba?
Ha megvan az ok, akkor értelemszerűen segíteni kell rajta, és voilá, működő szexuális élet pipa.
Ha nem lehet rajta segíteni, vagy egyik fél egyszerűen elzárkózik előle, akkor is még van több lehetőség:
- Nyitott kapcsolat - valószínűleg a nő is érzékeli, hogy nincs rendben minden ezen a téren, és ha esetleg neki megfelel így, szex nélkül, attól még beláthatja, hogy a partnerének szüksége van erre. Így nem lesz senki szemét.
- Bizony, a válás. Ha végképp nem működik a dolog, akkor el kell engedni. A gyereket sokszor szeretik felhozni kifogásként, hogy kimagyarázzák magukat, hogy miért elfogadható megcsalni a párjukat akinek esküt tettek, leköpni és elárulni őt. Egy gyereknek se jó olyan közegben lenni otthon, ahol nincs tisztelet, szeretet és harmónia a szülők között. Nem tartom jó dolognak rájuk hivatkozva elbújni a felelősség elől.
Sosem fogom megérteni, néhány ember miért imádja kínozni önmagát és az állítólagos szeretteit, mikor a problémákat lehetne kezelni is, és végső esetben el is lehet engedni a dolgot, ezzel esélyt adva minden érintettnek az újrakezdésre.
#14 vagyok
Értelemszerűen a nemeket meg lehet egyébként fordítani.
Én nő vagyok, keresztülmentem ugyanezen az exemmel, nem igazán akart velem lefeküdni. Végigmentem az egész tortúrán, megpróbáltam rájönni miért, megpróbáltam javítani rajta, sajnos nálunk nem sikerült, de inkább lezártam, mint hogy szembeköpjem a partnerem.
Hogy itt mennyi sok idióta nő van!!
Édes jó ég!!
Ha nem kívánja a nő a szexet akkor értelem szerűen CSAK a férfi lehet a hibás mert szar a szexben..mert ellustult...vagy gyorstuzelo..!!!
Ennyi sok intelligens nőt!!!
Sajnállak benneteket biztos tapasztalatok alapján iratok.
Az ugye elképzelhetetlen hogy egészségügy oka pszichés vagy más oka lehet hogy nem kívánja a szexet?!
Ki írt olyat, hogy "csak" a férfi lehet a hibás?
"Az ugye elképzelhetetlen hogy egészségügy oka pszichés vagy más oka lehet hogy nem kívánja a szexet?!"
Nem elképzelhetetlen, viszont ha eü-i okok állnak a háttérben akkor bruttó nagy féreg vagy, ha megcsalod, azért mert nem szexel. Ha így van, így te vagy az idióta, nem a válaszolók. Egy ilyen csúszómászóval én sem szívesen feküdnék le.
Te se tudod, miért nem szexel veled.
Egészségügyi ok?
Akkor írd ki újra úgy a kérdést!
"Ha a feleség méhnyakrákkal küzd, ezért hónapokig nincs szex, miért a férj szemèt, ha szeretőt tart?"
Pszichés ok?
"A feleségem súlyos depressziós lett szülés után, és ez évek óta tart. Nem akar élni sem, öngyilkos gondolatai vannak. Miért ne csalhatnám meg? Köteles vagyok óvni a lelkivilágát?"
Egyéb ok?
"A feleségem évek óta szed fogamzásgátlót, ezért a libidója lecsökkent. Állandó hüvelyszarazság miatt a szex is fájdalmas neki. Így nincs hozzá kedve. De nekem gumiban lelankad. Miért vagyok szemét, ha keresek egy szeretőt?"
Vagy:
"Évek óta elvárom, hogy akkor is dugjon velem, ha nincs kedve, mert nekem ez jàr. De egyre nehezebben tudja magát rávenni, hogy eltűrje. Engem nem érdekel, hogy a nő akar-e szexelni. Akkor miért vagyok szemét, ha keresek egy prostit, aki ügyesebben játssza el, hogy élvezi?"
Vagy:
"A feleségem mindig frigid volt, sose akart gyakran szexelni. Ennek tudatában elvettem, csináltam két gyereket neki. De még mindig nem lett szexgép. Jogos, hogy inkább szeretőt keresek?"
Olyan variáció soha nem is volt, hogy a feleségnek jó a szex, élvezi, a kapcsolat rendben, csak ő inkább lemond a saját élvezetéről, hogy veled kitolhasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!