Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a legjobb haverom csalja a feleségét és engem mindenbe beavat, azt hogy kell kezelni?
ÉS a közös lakás, közös hitel nincs lepapírozva talán, vagy mi? Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.
Amúgy valóban elrendezi előbb-utóbb ezt is az élet. Remélhetőleg még gyerek előtt.. Már ha még nincs.
Másrészt ha te nem ezen az erkölcsi vonalon mozogsz, és kedveled is a nőt, akkor a kedves barátod meg tiszteletben tarthatná ezt, hogy nem feltétlenül akarnád ezeket hallani. Bár ha a felesége sem érdekli, a te oldalad sem igazán fogja. Eleve nem értem, miért kell téged egyáltalán "mindenbe beavatni"? Tudod ez kicsit olyan, mintha konkrétan dicsekedne ezzel... Belül egy lelkisérült lehet a fickó, ha így van.
Ha meg panaszkodásnak szánja, akkor megérdemli, ha megelégszik félmegoldásokkal az anyagiakra hivtakozva.
Küld el az emailcimet a csajnak én összejönnek vele.
F36
Közös hitel, lakás? Brühühü, mindjárt meg is sajnálom, hogy szegénykének kötelező szenvednie a nője mellett :(
Kb pármillió ember tudta és tudja megoldani, hogy nem úszkálnak tovább a hígf0sban, hitel ide vagy oda.... csak ugye azt akarni kéne.
Most azt tegyük is félre, hogy szólnék-e a feleségének vagy sem, de hogy a "haver" haverságából többet nem kérnék, az is 1000%.... gondolj bele, a feleségét állítólag szereti, ők egy család, és esküt tettek egymásnak, mégis így szembeköpi és elárulja.... szerinted a "legjobb haverján", akihez nem köti semmi, mennyire gázolna át, mennyire taposna el, ha neki éppen az esne jól, az állna érdekében?
Becstelen hazug szházi emberektől a legjobb távol tartani magad.
Kérlek mondd, hogy nincs gyerekük! A faszi meg remélem elkötteti magát, hogy ne is legyen...
Én biztos megmondanám neki, hogy engem ez rohadtul zavar. Az is, hogy ilyen szemét a feleségével, meg az is, hogy ezt rám zúdítja, hogy könnyítsen a lelkén (vagy hogy dicsekedjen).
Engem csalt a volt feleségem 2 éven keresztül, mielőtt elváltunk volna, össze-vissza hazudozott folyamatosan. Ezért sokkal jobban elítélek minden hasonló helyzetet. Félreértés ne essék, korábban is elítéltem, de ez a helyzet csak ráerősített a korábbi érzéseimre. Ha kiderülne egy barátomról, hogy hasonlóan szemét, valószínűleg nem sokáig barátkoznék vele tovább.
+1 a 3-ashoz.
1. Megmondod a véleményedet az egészről (hagyja abba, vallja be stb.).
2. Megkéred, hogy ezentúl ebbe ne avasson be, mert az ő kedvéért sem fogsz hazudni és elnézni, ahogy átveri a nőt.
3. Ha ennek nem tesz eleget, kitálalsz a nőnek. Részedről korrekt, megadtad a lehetőséget minden lehetséges kimenetelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!