Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elegem van a férfiakból! NŐK,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a férfiakból! NŐK, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A volt barátom egy tök átlagos külsejű,maximálisan megbízható pasinak tűnt..... Imádtam.Sose néztem volna ki belőle hogy megcsalhat,soha. Én hűséges voltam hozzá. Ő viszont nem. Komolyan úgy elfogok zárkózni a sok szemét elől... Itt már bárki megcsalhat,komolyan. Nők,veletek történt hasonló?? Hogy olyan csalt meg,akiből sose nézzétek volna ki?? Ti hogyan hevertétek ki? N
2018. aug. 12. 09:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
31%

@09: Gondolom fel se merült, hogy nem jól választod ki a partnereidet. Vagy gondolod, hogy véletlen, hogy veled mindenki kitol?

Kérdező: egy megcsalás és égjen az egész világ? Oké, hogy amit tettek veled, az inkorrekt és szemét dolog volt, de attól még élet megy tovább és vannak gerinces férfiak is.

2018. aug. 12. 10:02
 12/28 anonim ***** válasza:
13%
Legyél leszbi.
2018. aug. 12. 10:04
 13/28 anonim ***** válasza:
89%
11.! Ezen rágódom már egy ideje..saját magamban is kerestem a hibát..az közös ezekben a pasikban, hogy mindegyik jól néz ki.
2018. aug. 12. 10:08
 14/28 anonim ***** válasza:
28%

#11: "...vannak gerinces férfiak is."

Haha, csak azok nem kellenek a sok ostoba tyúknak, ha nem eléggé alfák :))

2018. aug. 12. 10:09
 15/28 anonim ***** válasza:
21%
Az különbség a gerinces és a gerinctelen férfi között a kinézet! Persze tisztelet a kivételnek, ami olyan ritka, mint a fehér holló.
2018. aug. 12. 10:17
 16/28 anonim ***** válasza:
21%
Hiszti helyett talán el kellene gondolkodnod azon, hogy vajon te beletettél-e mindent ebbe a kapcsolatba? Férfinek érezhette magát melletted? Mert valami nagyon hiányzik neki, az biztos.
2018. aug. 12. 10:32
 17/28 anonim ***** válasza:
47%
1 férfi megbízhatatlan, tehát a többi 3 milliárd is az. Értelek.
2018. aug. 12. 10:49
 18/28 anonim ***** válasza:
@13: A szépség és a vonzalom relatív, inkább a személyiségükben keress hasonlóságot meg abban, hogy hol és hogyan találkoztál velük.
2018. aug. 12. 10:56
 19/28 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező most ne törődj a támadó válaszokkal, mert csak még rosszabbul fogod magad érezni.

Most kifogtál egy ilyen pasit, nem tudhattad, hogy ilyen. Idővel kevésbé fog megérinteni ez a dolog, de soha nem fogod teljesen kiheverni, nyilván bántja ez az ember egóját, hogy pont őt csalták meg.

Most inkább koncentrálj magadra, tanulj meg egyedül is boldog lenni.

2018. aug. 12. 10:58
 20/28 anonim ***** válasza:
87%
Kéne minden emberre egy-egy tag, megcsalt már valaha valakit, nem csalt meg még soha senkit, a másik meg hogy mekkora az esélye hogy megcsaljon :) Én is utálom a megcsalást 24f
2018. aug. 12. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!