Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elegem van a férfiakból! NŐK,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a férfiakból! NŐK, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A volt barátom egy tök átlagos külsejű,maximálisan megbízható pasinak tűnt..... Imádtam.Sose néztem volna ki belőle hogy megcsalhat,soha. Én hűséges voltam hozzá. Ő viszont nem. Komolyan úgy elfogok zárkózni a sok szemét elől... Itt már bárki megcsalhat,komolyan. Nők,veletek történt hasonló?? Hogy olyan csalt meg,akiből sose nézzétek volna ki?? Ti hogyan hevertétek ki? N
2018. aug. 12. 09:35
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
77%
Sajnálom, ami veled történt, de mi férfiak is szenvedünk a hűtlen nők miatt. Mielőbbi felépülést kivánok!
2018. aug. 12. 09:39
 2/28 anonim ***** válasza:
6%

Nem tortent.

Ne altalanosits. Valszeg pasi vagy. Egy no nem ir ugy, hogy Nok.

Es a N betut is odairtad nyomateknak. Minek?

2018. aug. 12. 09:40
 3/28 anonim ***** válasza:
31%

Te is az a tipikus hisztis sértett éretlen kislány vagy, hogy egyszer megcsalt téged egy pasi, és akkor az összes létezőt elkönyveled egy szemétládának.

Akkor apukádról is ez a véleményed?

Azért mert most egy sz..r alakot választottál, a felelősség is a tiéd, attól még nem mindenki ilyen.

Egy kapcsolatot két személy hozott létre, ugyanaz a két személy is szükséges ahhoz, hogy tönkre menjen.

2018. aug. 12. 09:41
 4/28 A kérdező kommentje:
Azért mert csak nők válasza érdekel xdddd és nő vagyok ha hiszed ha nem :D
 5/28 A kérdező kommentje:
#3 honnan tudhattam volna hogy szar alak??? Miközben totál mást mutatott?? Istenem
 6/28 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem élsz cuckold kapcsolatban?
2018. aug. 12. 09:43
 7/28 A kérdező kommentje:
Nekem már nem kell semmilyen kapcsolat,csak annyi érdekelne hogy hogyan lehet ezt kiheverni...ennyire még senkit nem szerettem....
2018. aug. 12. 09:45
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Sosem tudhatod, ki milyen, ez sajna ilyen. Jobbulást, erőt, kitartást!
2018. aug. 12. 09:50
 9/28 anonim ***** válasza:
80%

A legelső pasim mással smárolt- pipa

A második és harmadik pasi pár hónapig ürítőlyuknak nézett.

A negyedik pasim a szemem láttára flörtölt és facebookon is becsúszott neki 1-2+ a munkahelyén a r*bi titkárnővel.

Az ötödik ígéretes jelölt is csak egy fincsi puncit látott bennem.

Szóval volt már fizikai, érzelmi megcsalás részükről és ingyen lyuk voltam. :) De hozzáteszem én normális voltam az összessel és addig rá se néztem más pasikra még ők voltak...hát igen nehéz ez! Állatias ösztöneik megmaradtak, de erre nem épül rá sem tisztelet sem szeretet. Kezdünk elállatiasodni. :D Vissza a természethez!

2018. aug. 12. 09:54
 10/28 anonim ***** válasza:
7%
Ugyan már, egy félrelépés nem a világvége! Persze csak addig amíg tudomást nem szerzel róla...
2018. aug. 12. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!