Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van a férfiakból! NŐK, mit tegyek?
Nem tortent.
Ne altalanosits. Valszeg pasi vagy. Egy no nem ir ugy, hogy Nok.
Es a N betut is odairtad nyomateknak. Minek?
Te is az a tipikus hisztis sértett éretlen kislány vagy, hogy egyszer megcsalt téged egy pasi, és akkor az összes létezőt elkönyveled egy szemétládának.
Akkor apukádról is ez a véleményed?
Azért mert most egy sz..r alakot választottál, a felelősség is a tiéd, attól még nem mindenki ilyen.
Egy kapcsolatot két személy hozott létre, ugyanaz a két személy is szükséges ahhoz, hogy tönkre menjen.
A legelső pasim mással smárolt- pipa
A második és harmadik pasi pár hónapig ürítőlyuknak nézett.
A negyedik pasim a szemem láttára flörtölt és facebookon is becsúszott neki 1-2+ a munkahelyén a r*bi titkárnővel.
Az ötödik ígéretes jelölt is csak egy fincsi puncit látott bennem.
Szóval volt már fizikai, érzelmi megcsalás részükről és ingyen lyuk voltam. :) De hozzáteszem én normális voltam az összessel és addig rá se néztem más pasikra még ők voltak...hát igen nehéz ez! Állatias ösztöneik megmaradtak, de erre nem épül rá sem tisztelet sem szeretet. Kezdünk elállatiasodni. :D Vissza a természethez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!