Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele akart rángatni egy megcsalásba, most meg úgy beszél, mint aki álomvilágba él. Mit tegyek?
Mindketten házasok vagyunk, ki akart velem kezdeni, sokáig udvarolt. Én nem akartam tőle semmit, elutasítottam. Aztán később rájöttem, hogy szeretem, ezért látni se akarom többet, mert pocsék érzés, hogy ilyen bűnös vágyam van.
Azóta kapom az olyan szöveget tőle, hogy mi nem lehetünk egymásé, mert akkor borulna mindkét család. Jó, hogy nem feküdtünk le végül.Nem akarja megmondani, hogy érez irántam, mert rámenne a házasságom, idegrendszerem. És megkért rá, hogy néha engedjem látni neki a gyerekemet (pár hónapos).
Azt hiszem vagy baj van a fejében vagy ez vmi újabb taktika, hogy mégis lépre csaljon?
Mit tegyek, hogy eltűnjön a gyerekem közeléből, az életemből?
A gyerekedet?? Te jó ég! Itt valami nagyon nem stimmel. Amúgy van egy olyan pasi taktika, abban hisznek, (lehet, hogy buta nőknél működik is, nem tudom), hogy ha a nő gyerekét ajnározzák, meg uculu-puculu, és kedvesek vele, akkor a nő attól szét teszi nekik a lábát. Edzőktől hallottam ezt, akik gyereket edzettek, hogy a gyerekek milf-jeit így szokták megdöngetni.
Vigyázz ezzel a bolonddal. Tilsd, de tartsd meg az üzeneteit, mert ha nem áll le, akkor fel tudod használni ellene, a saját védelmedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!