Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsal a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tamás1128 kérdése:

Szerintetek megcsal a barátnőm?

Figyelt kérdés

Minden rendben volt eddig,de kb 2 hete elkértem a telóját hogy neten megnézek valamit mert az én telóm szervizben volt,és nem akarta ideadni.Kérdeztem ,hogy takargat-e valamit vagy valami,de hosszas vita után aztmondta,hogy csak félreértenék 1-2 dolgot ezért nem adja meg hogy van magánélete amihez semmi közöm.

Közös laptopunk van ,de már ott se jelentkezik be ,ha mégis akkor is nagyon gyorsan kilép.Furcsálom mert eddig nem volt erre példa.A sex is változott,aztkérte hogy ugy csináljak mintha megerőszakolnám ő meg majd nem hadja magát egy ideig de utána majd enged...pfff wtf??.

Légyszi irjatok valamit mert megbolondulok.

2018. aug. 9. 02:40
1 2 3
 21/23 Salk Balázs ***** válasza:
Csak a félreérthető dolgok félreérthetőek. Ideje, hogy neked is legyen egy titkod, amit később felvállalhatsz.
2018. aug. 9. 17:36
 22/23 anonim ***** válasza:
Gyanús. Rakd ki...
2018. aug. 9. 22:45
 23/23 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak/vannak olyan üzenetek a telefonomon amiket a legjobb fiú barátommal írunk és félreérthető, mégis megmutatom a páromnak. Nincs rejtegetni valóm. Az meg hogy van magánélete.... Szerintem pont te vagy a magánélete és előtted nem kellene titkolózni.
2018. aug. 10. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!