Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derült ki a megcsalás? Sok idő volt mire túltetted magad rajta? Szakítottatok? Mennyi ideig voltatok együtt?
Akit csalt már meg a párja leírnád hogy hogyan derült ki a megcsalás? És sok idő volt mire túltetted magad rajta? Szakítottatok?
Nagyon szépen köszönöm annak aki válaszol!!!
Én még nem vagyok benne biztos, azért kérdezem hátha másnál is olyan jelek voltak amik nálam :/
5 éve voltunk együtt, és jött hozzájuk egy új kolléganő. Feltűnően sokat mesélt róla, minden képét like-olta, stb. Aztán elkezdett titkolózni, gyanúsan viselkedni. Pl fölállt a géptől, én meg odaültem, hogy megnézzek valamit. Hirtelen odafutott, hogy jaj gyorsan kinyomom a fb-ot, hogy ne lassítsa a gépet. Wtf.
Tudom, csúnya dolog, de egyszer belenéztem a leveleibe, mert éreztem, hogy volt vmi (hiába tagadta). Na, ott aztán egyértelműen kiderült minden. Jött az esküdözés, sajnálom, megbántam, stb... Még 2 évig voltunk együtt, de a bizalom nem állt vissza. Ott kellett volna hagynom akkor, nem 2 évvel később. A mostani barátnőjét meg velem akarná csalni, de mindig elküldöm a fenébe. Erről ennyit...
Túl sokszor járt munka utan az anyját latogatni.Volt , hogy hétvégén az "anyjánál" aludt.Ekkor neztem meg a telóját.8,5 év után kidobtam.Elváltunk.
Soha többe nem biztam volna benne.
Nem megy a partalálás, nem tudok bízni.
Egyszerű, szokásos jelek voltak.
Nem csókolt meg, inkább homlok puszit adott.
Egyre kevesebbet akart találkozni. Mindig volt valami "dolga". Az egyik délután pedig amikor átmentem volt egy lila folt a nyakán... azt mondta csak megütötte. Tudtam hogy nem igaz és hogy más van a dologban. Rá egy hétre láttam egy lánnyal bemenni egy cukrászdába. Leültek és fogták egymás kezét. Odamentem és csak annyit mondtam hogy "Vége. Legyetek boldogok" Ugyanolyan nyugodt tekintettel kisétáltam. Elmentem hozzá és elvittem a cuccaim. Ennyi volt. Azóta szerencsére nem láttam, de jobb is, biztos hogy mostmár adnék neki 1-2 pofont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!