Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e itt olyan nő, akinek párja/férje külföldön dolgozik?
Én olyanról tudok, hogy a férjnek volt kint, minden héten más!
De konkrétan ilyen útszéli hivatásosak, meg kb. bárki, aki megállt neki. Egy alkalommal az egyik k...a meg is lopta, többszáz eurót lenyúlt tőle, amíg aludt.
Szegény asszony meg várta haza mindig, ő hűséges volt.
Nem akarok rosszindulatú lenni, de a legtöbb helyen szerintem van szerető.
Legalábbis én ezt látom a környezetemben.
Nagyban merem allitani hogy h valamelyik fel biztos tart szeretöt.
Szoval ha te nem csalod,akkor a parod tuti etyepetyel massal
persze itt eveken at tarto külföldi munkanal
söt szerintem a ferfiak nagyobb aranyban es ok jol tudjak titkolni
mivel az asszony otthon van ismerös környezetben nala elöbb bulhat ki a dolog
minthogy a ferfi több szaz kilometerre felszed egy csajt egy diszkoban aztan megdönti
szinte 0esely h kiderül,de ha te otthon szedsz fel egy pasit nökent tuti kiderül mert eleg sokan ismernek
4,5 evig eltunk kulon, havonta 1* talalkoztunk es biztosra allitom, hogy nem csalt meg- illetve en sem ot. Keservesen szep idoszak volt. (Egyreszt megtanultam nelkule elni es elboldogulni, hobbikat talalni, kicsit kiteljesedni onmagamban, masreszt pedig nagyon hianyzott termeszetesen.)
Szoval amugy mukodik. Egyebkent O mernoknek ment ki, aztan en meg becsatlakoztam hozza. Hat ennyi a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!