Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nők közül érdemes szeretőt keresni? 12 éves kapcsolatban meguntam a szex nélküli életet. Így keresnék egy diszkrét tartós kapcsolatot.
Figyelt kérdés
Ilyen lehuzos szöveget nem kérek!2018. aug. 2. 22:01
11/19 A kérdező kommentje:
Igazi idióta vagy 7 es:-)))
2018. aug. 3. 10:39
12/19 anonim válasza:
Nem, nem idióta. Nagyon is jól látja a dolgokat. A nők nagyon ritkán keresnek tiszta szex-kapcsolatot. Ha bele is mennek, akkor is benne van a "hátsó szándék". Remélik, hogy komolyabbá növi ki magát a dolog, és a végén ők lesznek a befutók. Ha szinglik azért, ha házasok akkor meg azért, mert tényleg egy "kiugrási" lehetőséget kerestek.
Azért hajrá, keresgess csak, de készülj fel ezekre.
13/19 anonim válasza:
Jaja,kerdezo te vagy az idiota,ne haragudj.
Itt a gyk.n keresel szeretot,meg kersz ehhez tanacsot???
15/19 anonim válasza:
szerintem inkább beszélgess el a feleségeddel,hogy miért is nem kefél veled,mással meg igen.
kb így-
17/19 anonim válasza:
Szerintem pedig igenis sok nő keres csak szexet,azért nehogy azt mondjuk már hogy ők nem élvezik a szexet.Én csak sajnálni tudom aki így gondolja,ott elég komoly gondok vannak mentálisan.És van olyan férfi is,akit nem nagyon érdekel a szex,szóval ez se női privilégium.
18/19 anonim válasza:
Szakíts a kapcsolatoddal, ne legyél ilyen gyáva papucs, aki csak sunyiban akar kufircolni!
19/19 anonim válasza:
Én én is én ilyen kapcsolatot keresek, és ráadásul támogatást is nyujtok. De sajnos nagyon nehéz,mert vagy olyan nő ír aki nem szép,vagy olyan aki az és ezáltal már teljesen kivan fordulva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!