Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meglátnátok a nőt aki elcsábitotta a férjeteket, mit tennétek?
22. A ferjed onigazolast keresett,h mas novel megy,es jo a szex?
Mi tortent utana? Te talalkoztal a szeretojevel vegul?
Hogyhogy te is bepasiztal,elvaltatok?
En voltam az aki irta,hogy mikor meglattam a szeretot,mar kozombos volt,mert evek teltek el azota.
A férjem azért lépett félre mert ilyen suttyó volt,és ő valóban azt hitte,hogy egy nagy kan az ágyban meg az életben,bár érdekes,hogy a szeretőjével használt valamilyen potenciafokozót ami megnyújtja az aktust.Én voltam a felesége,de velem soha nem használt.Biztos azt gondolta,nekem nem kell,jó annyi nekem amit kapok,a másiknak meg bizonyítani kellett.Vagy akár az orális szex,az elvárás volt,lett volna a részéről,hogy én csináljam neki,de ő nem csinálja mert nem szereti.Ja,köszi.
Találkoztam a szeretővel,beszéltem is vele,de csak hálás lehetek neki,még ha utálom is legbelül,mert az ex beleszeretett a nőbe,csak a nő meg elküldte a francba,hogy nem akar semmit többet csak szex volt.
Aztán nekem jött egy lehetőség és éltem vele,soha nem csináltam ilyet,de jól esett mert visszahozta az önbizalmam.Elváltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!