Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha meglátnátok a nőt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meglátnátok a nőt aki elcsábitotta a férjeteket, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Persze itt akinek elcsabitottak a ferjet ahhoz inteztem a kerdest

2018. aug. 1. 17:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
16%
Én szerető vagyok,de egyáltalán nincs lelkifurdalásom.Pár hónapja tart a viszonyom egy férfival. Az élettársa nem hajlandó vele szexelni, 2 és fél év alatt kb.4x szexeltek,de akkor is csak úgy hogy a pasim elkapta,ő meg hagyta magát megd.gni.Ha ilyen fap.ina,akkor ne csodálkozzon ha megelégelték otthon.Biztos kiakadna ha meglátna-amire van esély,hiszen pár utcával lakom arrébb-de pont lesz@rom hogy mit mondana vagy gondolna rólam.Fordított esetben sem érdekelne,megmondanám a férjemnek hogy legyen boldog ha már félrejárkál.
2018. aug. 3. 10:44
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó.Mi van ha a nő nem is fapi.a hanem egyszerűen csak nem gerjed a párja facára...már elnézést...tudod engem is megcsalt a férjem,meg kevesellte a szexet.Hát kevés is volt,mert nem volt kedvem hozzá,nem volt kedvem ahhoz a 2 perces maszatoláshoz amit ő előadott.Mindig ugyanazt,mindig ugyanúgy.Ennyiért a bugyimat sem volt érdemes összemaszatolnom.Nem én voltam fapi.a hanem egyszerűen ő volt bamba az ágyban,csak annyira hülye volt,hogy még ezt sem volt képes észrevenni. Nő vagy,nyilván tisztában vagy vele,ha egy nőt rendesen kielégítenek az ágyban az kívánni fogja mert elemi szükséglet.Nagyra volt a szeretőjével,hát beújítottam én is egyet aki bírja a gyűrődést.Akkor már nem volt olyan nagy pofája.
2018. aug. 3. 14:42
 23/26 anonim ***** válasza:
22# adom😂😂😂 pacsi
2018. aug. 3. 18:34
 24/26 anonim ***** válasza:

22. A ferjed onigazolast keresett,h mas novel megy,es jo a szex?

Mi tortent utana? Te talalkoztal a szeretojevel vegul?

Hogyhogy te is bepasiztal,elvaltatok?

En voltam az aki irta,hogy mikor meglattam a szeretot,mar kozombos volt,mert evek teltek el azota.

2018. aug. 3. 19:46
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

A férjem azért lépett félre mert ilyen suttyó volt,és ő valóban azt hitte,hogy egy nagy kan az ágyban meg az életben,bár érdekes,hogy a szeretőjével használt valamilyen potenciafokozót ami megnyújtja az aktust.Én voltam a felesége,de velem soha nem használt.Biztos azt gondolta,nekem nem kell,jó annyi nekem amit kapok,a másiknak meg bizonyítani kellett.Vagy akár az orális szex,az elvárás volt,lett volna a részéről,hogy én csináljam neki,de ő nem csinálja mert nem szereti.Ja,köszi.

Találkoztam a szeretővel,beszéltem is vele,de csak hálás lehetek neki,még ha utálom is legbelül,mert az ex beleszeretett a nőbe,csak a nő meg elküldte a francba,hogy nem akar semmit többet csak szex volt.

Aztán nekem jött egy lehetőség és éltem vele,soha nem csináltam ilyet,de jól esett mert visszahozta az önbizalmam.Elváltam.

2018. aug. 4. 09:14
 26/26 anonim ***** válasza:
21-es válaszoló vagyok és a 22-nek válaszolnék.A nővel(élettársával) 10 éve vannak együtt.Az első 2 évben nagyon jó volt a szex és akkor még a csaj szüleinél laktak. A szeretőmnek van egy fia és 10 éve amikor összejöttek, akkor a szeretőm már fasírtba volt a gyermeke anyjával. Így a csaj(élettárs) egyfajta vetélytársnak vélte a volt asszonyt és mindent megtett, hogy a szeretőmet megszerezze magának. Aztán amikor sínen volt minden, akkor nyeregbe érezte magát és ritkultak az együttlétek. Közben sikerült vásárolniuk egy házat és külön költöztek az anyóséktól.Nemhogy jobb,hanem rosszabb lett minden. Az együttlétek nagyon ritkultak és egy idő után a csaj kijelentette hogy ő nem kívánja a szexet egyáltlán,neki erre nincs szüksége. Ennek már 3 éve, azóta voltak együtt 4-5x és akkor is úgy hogy a szeretőm elkapta,de nem volt élevezetes, hanem pár perces gyorsmenet volt. A szeretőm többször mondta neki, hogyha nem aktivizálja magát, akkor keresni fog valakit. Természetesen a csajnak áll feljebb, hogy milyen szemét és egyáltalán hogy mondhat ilyet.Mi 3 hónapja jöttünk össze,munkatársak vagyunk.Leírhatatlanul jó a szex köztünk. Hosszú,forró együttléteink vannak és pont a napokban mondta a szeretőm, hogy még ilyen nem volt neki más nővel hogy 1-1,5 óra után élvez el. Azt mondta más nőkkel az életében 30 perc volt a maximum és idővel egyre inkább csökkent az idő.Velem meg elveszik a végtelenbe.Nálam ugyanez van.Olyat nyújt nekem mint amit soha a férjem nem tudott illetve az életemben megfordult pasik.Egyetértek veled 22-es.Itthon nálunk is 3 perces gyorsmenetek vannak.Megelégeltem ezt az egészet.Muszájból szexelek a férjemmel,de nagyon sz@r.Előjáték nincs,ő elvárná hogy kielégítsem, de ő nem ny@l.Hülye kifogásokkal jön.Mi még nem váltunk el, de ha lebukok a szeretőmmel,akkor mennem kell a háztól.Bele van kalkulálva az életembe, de soha nem fogom megbánni, hogy a szeretőmet megismertem. Egy fantasztikus FÉRFI.
2018. aug. 4. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!