Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meglátnátok a nőt aki elcsábitotta a férjeteket, mit tennétek?
Belegondoltam és 2 lehetőség van, ami attól függ, hogy még mit tudnék meg:
A, [link] ;
Szerencsere sokaig nem lattam eloben,evek mulva meg mar kozombos volt,es pont a korhazban,egy rendelo elott voltunk mindketten.
Pedig lehet,h nemartott volna meghuzigalni aut a keves hajat,mert anno irogatott,hivogatott,es szemetkedett velem.
Találkoztam a csajjal... Hát nem járt jól, így inkább sajnálom.
Pótanyuci lett hamar, panaszkodik is az anyukájának(aki nem mellesleg ismerősöm)
Mikor megtudtam a megcsalást, elköltöztem a legszükségesebb dolgokkal. Néhány nap múlva mentem a többi holmimért, az exem a csajjal ott szundikált, rengeteg piás üveg között.Még ki sem hűlt a helyem,és tudta a volt férjem, hogy megyek a cuccaimért.Kissé emelt hangon annyit mondtam a volt férjemnek, hogy ez a csúf béka kellett, a nőnek szintén emelt hangon, hogy mit képzel magáról, nincs benne szégyenérzet, még ő is férjnél, a férjem is nős, mindkét házasságban gyerekek, milyen nő ő?!
Őszintén bevallom, utána hetekig bántam, hogy egalább a haját nem cibáltam meg, vagy nem k.rváztam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!