Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kéri ezt tőlem a bocsánatáért cserébe?
1 hónapja megcsaltam a barátomat egy exemmel. Sajnos elég messze lakunk egymástól és nem tudunk minden nap találkozni. Itthon egy elég nagy családi veszekedés után voltam, mikor megtörtént a dolog. Nem vagyok rá büszke, de azóta nem telt el nap, hogy ne kerestem volna a barátomat. Elmondtam neki, hogy bármit megtennék, amit csak kér, hogy megbocsásson, de ő egész idáig hajthatatlan volt. Ma azt mondta, hogy ha a szeme előtt lefekszem egy elvileg roma férfival, akit ő választ ki, akkor megbocsát nekem. Nem értem miért lenne ez jó neki és ettől csak még jobban utálnám magam, de én tényleg, teljes szívemből szeretem őt és ha belegondolok, hogy utána boldog lehetnék vele, akkor talán túl tudnám tenni magam rajta.
L,21
Kreatív a barátod annyi szent 😂.
Mindenesetre akármennyire hibáztál, ez már az a szint ahol hagyd ott, mert ő már csak megaláztatást akar okozni. Annak egy életre benned marad a nyoma.
Hagyd ott, tanulj a hibádból, ennyire egyszerű.
jajjjj, nehogy bele menj.
ez egy idióta seg*fej. azonnal hogy el
A bűnbocsánat ingyen van, a lecke kerül tanulópénzbe. A többit előttem leírták.
32/f
Sztem kért egy kvázi lehetetlent hogy ne kelljen megbocsájtania.
Te mondtad hogy bármit megtennél...
Szavadon fogott.
Ezért nem jó félrelépni mert utána hogy visszakéreckedjél igérgettél kiszolgáltatott lettél.
És utána meg ez van hogy kér valamit amit nem lehet teljesíteni, vagyis nem ajánlom.
Sajnos bukó ágra kerültél nehéz a visszút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!