Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, komolyan tudtok venni egy férjezett nőt?
Abban a helyzetben vagyok, hogy már rég nem szeretem a férjem. Nem kifejezetten rossz a házasságunk, de nem az igazi. Megvan az okom, amiért most még nem válok el, de ha találnék valakit, akibe beleszeretek, akkor egész biztosan elválnék. Nem vágyom szeretőre, de tudom, hogy az elején elkerülhetetlen, hogy a szeretőm legyen. Azt tudom, hogy sok férfi megelégszik a szeretői státusszal és nem is akar többet. Mások pedig elvből nem kezdenek foglalt nővel. De van olyan, akinek ez nem számít és kivárná, hogy elváljak érte?
27N
No vagyok, ferjezett, van szeretom aki arra var h elvalok-ami kizart-szoval persze h van ilyen csak ehhez szerelem kell.
Veled ellentetben en nem tervezek valami de neked sok sikert hozza.
"Megvan az okom, amiért most még nem válok el" = Egy gyáva, kapcsolatfüggő hulladék vagyok.
Sok sikert, mucika, remélem nagyon pofára esel.
"Megvan az okom, amiért most még nem válok el"
Persze, nem akarsz egyedül maradni :D A kapcsolatfüggőség betegség, az ugye megvan?
Menj pszichológushoz, és válj el.
Nem, erre nincs értelmes és elfogadható ok. Szemét dolog becsapni a férjed, hazudozni neki, viszonyt kezdeni, és majd akkor elválni, ha az már komolyabb lesz.
Ha nem jó a házasságod, vagy próbáljátok megjavítani, vagy váljatok el, nem szabad ilyen "liánozós játékba" belemenni, mert mindenki sérülni fog a végén, nem is kicsit.
Hogy miért mondom ezeket, mert a feleségem pont ugyanezt játszotta el velem, és mindenki megégette magát. Én azért, mert 1 évig folyamatosan hazudozott nekem, a mi ágyunkban csalt rendszeresen, aztán még 1 évig ment a se veled, se nélküled játék, nem tudta hogy menjen vagy maradjon. A feleségem azért, mert folyamatosan gyötörte a bűntudat, képtelen volt dönteni, hogy merre tovább. A szerető kitartóan de nagyon türelmetlenül várt rá két évig, hogy elhagyjon érte. Azért az ő önbecsülésének se tehetett túl jót, hogy csak akkor láthatta a "szerelmét", amikor az csettintett, hogy most gyere, mert nincs itthon a férjem. Meg hallgatni a hitegetést, hazudozást, hogy mikor fogja elhagyni miatta a férjét.
Ha egy kapcsolat eleve ilyen alapokra épül, annak milyen jövője lesz szerinted? Hát szerintem biztosan nem ez a hosszú és boldog párkapcsolat megtalálásának helyes útja. Nem lenne egyszerűbb és korrektebb lezárni a mostani kapcsolatot, házasságot, és utána tiszta lappal indulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!