Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindenképp " ütni" akarsz, akkor 4-es válaszoló javaslatára szavazok.Viszont van még 2 hozzászólás, amivel egyetértek, az egyik, hogy egy élet munkájaba fog beköltözni a ribi :( , de valóban vége az izgalomnak, a titkos találkáknak, jönnek a szürke hétköznapok.
Én mostanában kaptam már egy kis elégtételt, a volt férjem panaszkodik, hogy fáradt, az új nő hajtja a pénzért.Ha ez kellett?!
2018. júl. 15. 14:30
4-es vagyok.
Emlékszem, négy évvel ezelőtt ilyenkor majd' belepusztultam, mikor rájöttem, hogy a "szerelmemnek" viszonya van a barátnőmmel. Szakítottam, pedig meg voltam halva a pasiért. Most az a helyzet, hogy én azóta megtaláltam azt a férfit, akire bármiben számíthatok és velem tervezi az életét, az exemet pedig dobta a csaj egy másik fasziért. Most majd' beledöglik. Sajnálnám, ha megérdemelné. De akármilyen aljas tőlem, legalább most érzi, amit én akkor...
2018. júl. 15. 14:51
Utolso,teljesen jogos,nem vagy szemet,az ember mar csak ilyen esendo,hogy ha valaki szemet volt vele,orul,ha elegtetelt vehet,vagy ha latja,hogy a masik megbunhodik...
En a ferjem volt szeretoje gerincmutetjenek 'orultem", (jo ez azert tulzas,de legalabb megint bebizonyosodott,h mukodik a karma),mert megerdemelte,azok utan amiket muvelt...
2018. júl. 15. 15:32
Írd le még hozzá a hibáit aztán azt is hogy majd vele is ez lesz de bánja a fene legyenek addig boldok :D
2018. júl. 17. 13:57
Ne írj! Keresd fel személyesen! Nagyon nehéz hidd el én becsengettem a feleségem szeretőjéhez hogy az ő feleségéhez jöttem beszélgetni. Csak is emelt fővel csináld végig akármennyire fáj egy pillanatra se mutasd, majd később szenvedsz. Nekem szükségem volt erre hogy megtegyem.
2018. júl. 17. 15:15
Ha olyan jó feleség vagy, akkor nem csalt volna meg a férjed. Magadnak is köszönheted, nemcsak más embernek.
2018. júl. 17. 19:36
Utolsó!
Ezt komolyan gondolod?
Elég beszűkült nézettel rendelkezel!
Szép is lenne a világ, ha minden rendes, odaadó házastársat megbecsülne a párja és nem csalná meg, de az állításod úgy sz*r, ahogy van!
2018. júl. 17. 19:48
18/25 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam hibásnak... 25 évig dolgoztam, ápoltam, mindent megcsináltam, hogy mire hazajön a munkából legyenek rendbe a dolgok és együtt tölthessünk minőségi időt. Amikor 3-4 éve voltunk együtt és a gyermekeink pocik voltak, akkor is megcsal egy 19 éves lánnyal... Azt elnéztem, megbeszéltük, igyekeztem megbocsájtani, menteni a menthetőt, de ezzel most betette az ajtót. És biztos vagyok abban, hogy vannak női, akikről nem is tudok. A gyermekeimet nem akarom ellene uszítani, hiszen az Apjuk és anyagilag sosem szenvedtek hiányt. A lányom 21 éves, látni sem akarja az Apját...
Te vagy a hülye feleség, mert mindent túl jól csináltál, benned is van hiba...
2018. júl. 18. 18:45
Nagyon nehéz olyat írni, ami alapján ne az jönne le, hogy TE szenvedsz..Nálunk is volt hasonló..3 éve, de már elmúlt a vágy, hogy írjak, bár fél éve , amikor újra felbukkant és írt a férjemnek, akkor muszáj volt..mert azt gondolom, ennyire bunkó, szemét nem lehet, hogy még mindig zaklatja a családi életünket,,de szerelmes volt ill gondolom még most is a férjembe...Néhány szóban összefoglaltam neki, hogy mennyire szánalmas és, hogy egyáltalán mit képzel ekkora intellektuális különbség mellett, hogy képzelte,hogy a férjem lecserél engem rá....És persze a külsejét sem kíméltem..Szánalmas tudom, de két nő ilyen helyzetben...sajnos igen mélyre tud süllyedni...Én a helyedben emelt fővel , csinosan, öntudatos, ápolt külsővel távoznék...és próbálnék úgy tenni, mintha marha jól érezném magam...:-(((((((((((((
2018. júl. 18. 21:25
Kapcsolódó kérdések: