Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok ajánlani egyszerűen telepíthető kémprogramot?
Figyelt kérdés
Okos telefonra,/samsung android/olyat ami az elküldött email-eket is megjelenítené.Sajnos felmerült a gyanú,és nincs más megoldás.2018. júl. 9. 15:32
2/24 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy ez bűncselekmény? Ha rájön és feljelent, mész a dutyiba.
3/24 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy wifis kamerát, vagy eggy autó/motorba szerelhető gps nyomkövetöt( telefonról követhető, van kis méretű is!
4/24 anonim válasza:
na és ha feltelepíted és kiderül hogy megcsalt akkor majd utána szerinted visszamegy hozzád? még ha nem derülne ki akkor is rögtön otthagynálak a fenébe ha megtudnám hogy kémprogramot telepítesz a telómra.
5/24 anonim válasza:
Nem ez a megoldás.
Amit tenni akarsz és az utolsó mondatod megfogalmazása arról árulkodik, hogy szélsōséges érzelmekkel reagálsz az adott helyzetre.
Ha megcselekszed akkor a birtoklási vágyad gyōz a szereteted felett.Mert...Akit szeretsz azzal ilyet nem teszel, azt nem manipulálod.
Van más út, lehet egyenes módon is.
6/24 anonim válasza:
Akik azt irjak van mas ut mire gondolnak????
En akarhanyszor rakerdeztem az volt a valasz kepzelodom....aztan furcsa mod az sms-es es skype csevegesek egesz masrol arulkodtak!
7/24 anonim válasza:
Ha már ENNYIRE képtelen vagy bízni benne, hogy már a kémprogramnál tartasz, akkor inkább szakíts. Mi értelme ennek így?
8/24 anonim válasza:
Birtoklási vágy? Ugyan már. Felmerült a gyanú,ahogy a nagykönyv írja, beszélgetés őszintén, kapcsolat ápolása. Nem hagytam magára, szerettem. A beszélgetések soràn szemrebbenés nélkül hazudott, nem árult el semmit. De olyan dolgokat csinált a szexben ami sokszor újdonság volt. Így a gyanú után kicsit keresgélni kellett. kiderült, de csak kutakodva lehetett megtudni, hogy életem párja fiatal gyerekkel tölteti magát. Ha semmi nem derül ki megnyugszik az ember.
9/24 anonim válasza:
Miért nem nézed meg a telefonjan, gépén amíg alszik pl, vagy kimegy a konyhába, akármi? Nem kell semmit telepíteni.
10/24 anonim válasza:
A telefonját az a legegyszerübb,ha lenyúlod éjjel,és átlapozod. Laptopra lehet tenni keylogger programot. Gps nyomkövetö a kocsira se rossz ötlet. Vagy fogatsz egy magánnyomozót. Sok lehetösèged van,a neten is tuti találsz egy csomó mindent. De azért tedd fel magadnak a kérdést,tènyleg egy olyan kapcsolatban akarsz élni,ahol ennyire nem tudsz bízni a másikban? Vagy majd minden alkalommal kémkedni fogsz utána? Tènyleg kell neked ez az idegbaj??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!