Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandó kételyek közt éljünk v. "számoljunk" le a hütlenkedő partnerünkel? - avagy - Telepítsünk v. Ne telepitsünk kémprogramot párunk gépére?
Éppen ma olvastam itt az oldalon egy aggódó,párkapcsolatban élő nő kérdését ami ezt a kérdést felvetette bennem !!
Biztosan sokak voltak/vannak úgy,hogy kételkedtek párjuk hűségében,de tenni ellene nem nagyon tudtak/tudnak eddig!
De a mai technika segitségével utána lehet nézni a dolgoknak és mindent be lehet bizonyitani,de vajon jó ha szembesülünk az igazsággal .........??
én CSAKIS akkor, ha párom tagadja, és látom rajta hogy hazudik...
ha kiderül hogy nem csalt meg, de észreveszi a progit, te fogsz repülni nagy valószínűséggel...
Ha már van gyanú, mit változtat a tény.
Amikor gyanakszol, nem szereted, de ha kiderül, hogy ártatlan, akkor mégis? (De vajon ő hogy reagál arra, hogy nem bíztál benne?)
Ha szereted és kiderül, hogy megcsal, kiszeretsz belőle? Nem hiszem, max. elhagyod.
Ha már van ok a gyanúra, az eleve gáz. Ha ő ad okot, azért. Ha nem ad okot, akkor meg azért.
Én nem kémkednék,mégpedig azért mert nekem sem esne jól ha valaki a technika segítségével feltörné a dolgaimat.
Bíznék a páromban,hiszen szeretem,és a szerelem/szeretet bizalom nélkül már semmit nem ér.Akkor jobb is ha vége van a kapcsolatnak.
Ha gyanús lenne akkor rákérdeznék,akár többször is..De nem nyomoznék,nem lesném ki,és nem törném fel az adatait..
Én borzalmasan megsértődnék ha megtudnám,hogy ezeket megtette..
Mindenkinek más más a türőképessége e téren !!
Valaki pl. elnézni a flörtöt, vki azt sem ha köszön egy különböző nemű embernek !!
Tehát a kémprogram bizonyithat mindent elvileg ?!
Melyik jobb? Az ha nem tudsz róla v. ha hülyének néznek??
A kémprogramnak is meg van az előnye és a hátránya és nem kötelező használni csak ténleg ha a gyanúnkat akarjuk bizonyitani !!
Egyébként meg elég rossz dolog éveken keresztül abban a hitben élni h én vagyok a páromnak az egyetlen, közben meg megvolt neki a fél város ne adj isten és ráadásul a hátammögött mindenki kiröhög ?!
Én már telepítettem !!A te jóvoltadból,most várom hogy hazaérjen és elmenjen ez a nap,hogy holnap meg legyen az eredmény !!
Minden kérdésemre választ fogok kapni végre!
Jöhet a megnyugvás és az igazság pillanata amit már évekóta várok !!
Asszem ehhez mindenkinek joga van !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!