Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Állandó kételyek közt éljünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

T601s kérdése:

Állandó kételyek közt éljünk v. "számoljunk" le a hütlenkedő partnerünkel? - avagy - Telepítsünk v. Ne telepitsünk kémprogramot párunk gépére?

Figyelt kérdés

Éppen ma olvastam itt az oldalon egy aggódó,párkapcsolatban élő nő kérdését ami ezt a kérdést felvetette bennem !!

Biztosan sokak voltak/vannak úgy,hogy kételkedtek párjuk hűségében,de tenni ellene nem nagyon tudtak/tudnak eddig!

De a mai technika segitségével utána lehet nézni a dolgoknak és mindent be lehet bizonyitani,de vajon jó ha szembesülünk az igazsággal .........??

2010. okt. 26. 12:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

hasonlo szituban voltam nemreg.

Gyanitottam ,hogy felrejar, feltelepitettem a kemprogit,es mit ad Isten,kiderult,hogy nem is ismerem a pasimat,akivel 3 eve elek egyutt...

Titkos msn -fiokok, titkos talalkak, igy fuleltem le,hogy epp keszul megcsalni -ujbol-.

barmennyire is szerettem addig,a pasi repult.

NE HABOZZ,telepitsd fel,igy legalabb tudsz egy biztosat,ami jobb,mint ketelyek kozt elni es boldogtalannak lenni.

Sok sikert!

Varom az eredmenyt!Irj!

2010. okt. 26. 12:50
 12/18 anonim ***** válasza:
hol lehet ezt a kémprogramot megszerezni?
2010. okt. 26. 13:07
 13/18 A kérdező kommentje:

12:50-esnek !!

Lehet tölem van meg a progi amivel lefülelted a párod ?!

Sajnos a nicknevemet már elfoglalta valaki (Bonyhadi) különben azon lennék fenn itt is akárcsak más fórumon ?!

Az utánalevő kommentezőnek irom hogy nálam érdeklődhetsz a progi iránt !! Leírást is mellékelek !!

2010. okt. 26. 13:11
 14/18 anonim ***** válasza:

12:50-es vagyok.

Nem,nem toled van meg a progi,azt egy jo baratomtol kaptam,aki a hutlen feleseget e progival fulelte le.

BAr ovatosan kell banni vele,mert felo,hogy utana meg jo ideig kesztetest erzel belematatni a levelei koze.

Esetleg elkuldeni mindenkit a fenebe az msn-es listajan,az o neveben.Csupan bosszubol.

Szoval csak ovatosan...:)

De tenyleg irj a fejlemenyekrol,erdekel!

2010. okt. 26. 13:25
 15/18 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Betegesen féltékeny az aki azt látja,hogy a párja msn-en irogat órákon keresztül,wiw-et nézeget és rejtett számmal cseng a párja telefonja és ezekután ezekre rákérdez a párjánál?!

Ha RÁKÉRDEZ, azzal semmi gondom nincs... de a többi... az szánalmas. Ahol ilyesmi előfordul, az minden, csak nem párkapcsolat, ha már ott tart az egyik fél, hogy kémprogramot telepít a másik gépére, ott be kell fejezni az egészet, mert semmi értelme. ... és igen, ez már beteges dolog.

2010. okt. 26. 13:28
 16/18 A kérdező kommentje:
Én csak a programot adtam neki és segitettem a telepitésbe ! Az eredményt szerintem én is innen fogom megtudni a forumból!!De ha a pasija rossz helyeken mászkál és chatelget akkor nem sok jót jósolok neki,én is kiváncsian várom a fejleményeket !!
2010. okt. 26. 13:29
 17/18 anonim ***** válasza:
93%
Az én történetem annyival kacifántosabb, hogy a férjem informatikával foglalkozik, így túlképzettebb mint én, e területen. Jó sok év eltelt, mire befészkelte magát a kisördög az agyamba, hogy nem egy hűséges társat választottam. Persze ő mindig tagadott, így szeret, úgy szeret, csak én és a gyerekek a fontosak, egyáltalán hogy jut az eszembe, hogy ő más nővel kavar?! Néha még el is szégyelltem magam, hogy milyen szemét vagyok, miket feltételezek róla. Mára azért már tudom, hogy kb. a város 18-40 közötti női lakosainak a fele megvolt neki, szép számmal vannak, akik meg rajtam röhögtek/szánakoztak. Neten bukott be egyébként, csúnyán az aktuális barátnője jóvoltából. (ezt most nem részletezném, hogy hogyan.) Szóval dögség ide, vagy oda, meg bizalmatlanság ide, vagy oda, ha lett volna egy tökös kis kémprogramom, jópár évet megspóroltam volna magamnak, és nem lennék időnként elkeseredve, hogy hogyan kezdjek 40 évesen új életet.
2010. okt. 26. 13:48
 18/18 A kérdező kommentje:

13:48-as !! Tied a 10 pont!! Igenis szükség van hasonló helyzetekben erre a programra !! Általában azoknak nem tetszik akik "rosszban" sántikálnak !!

Végre meg lehet fogni a hütlenkedő partnert valamivel és ez sokaknak szúrja a szemét !!

Ha esetleg valakinek kellene ilyen program akkor irjon bátran !!

2010. okt. 26. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!