Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandó kételyek közt éljünk v. "számoljunk" le a hütlenkedő partnerünkel? - avagy - Telepítsünk v. Ne telepitsünk kémprogramot párunk gépére?
Éppen ma olvastam itt az oldalon egy aggódó,párkapcsolatban élő nő kérdését ami ezt a kérdést felvetette bennem !!
Biztosan sokak voltak/vannak úgy,hogy kételkedtek párjuk hűségében,de tenni ellene nem nagyon tudtak/tudnak eddig!
De a mai technika segitségével utána lehet nézni a dolgoknak és mindent be lehet bizonyitani,de vajon jó ha szembesülünk az igazsággal .........??
hasonlo szituban voltam nemreg.
Gyanitottam ,hogy felrejar, feltelepitettem a kemprogit,es mit ad Isten,kiderult,hogy nem is ismerem a pasimat,akivel 3 eve elek egyutt...
Titkos msn -fiokok, titkos talalkak, igy fuleltem le,hogy epp keszul megcsalni -ujbol-.
barmennyire is szerettem addig,a pasi repult.
NE HABOZZ,telepitsd fel,igy legalabb tudsz egy biztosat,ami jobb,mint ketelyek kozt elni es boldogtalannak lenni.
Sok sikert!
Varom az eredmenyt!Irj!
12:50-esnek !!
Lehet tölem van meg a progi amivel lefülelted a párod ?!
Sajnos a nicknevemet már elfoglalta valaki (Bonyhadi) különben azon lennék fenn itt is akárcsak más fórumon ?!
Az utánalevő kommentezőnek irom hogy nálam érdeklődhetsz a progi iránt !! Leírást is mellékelek !!
12:50-es vagyok.
Nem,nem toled van meg a progi,azt egy jo baratomtol kaptam,aki a hutlen feleseget e progival fulelte le.
BAr ovatosan kell banni vele,mert felo,hogy utana meg jo ideig kesztetest erzel belematatni a levelei koze.
Esetleg elkuldeni mindenkit a fenebe az msn-es listajan,az o neveben.Csupan bosszubol.
Szoval csak ovatosan...:)
De tenyleg irj a fejlemenyekrol,erdekel!
A kérdező kommentje:
Betegesen féltékeny az aki azt látja,hogy a párja msn-en irogat órákon keresztül,wiw-et nézeget és rejtett számmal cseng a párja telefonja és ezekután ezekre rákérdez a párjánál?!
Ha RÁKÉRDEZ, azzal semmi gondom nincs... de a többi... az szánalmas. Ahol ilyesmi előfordul, az minden, csak nem párkapcsolat, ha már ott tart az egyik fél, hogy kémprogramot telepít a másik gépére, ott be kell fejezni az egészet, mert semmi értelme. ... és igen, ez már beteges dolog.
13:48-as !! Tied a 10 pont!! Igenis szükség van hasonló helyzetekben erre a programra !! Általában azoknak nem tetszik akik "rosszban" sántikálnak !!
Végre meg lehet fogni a hütlenkedő partnert valamivel és ez sokaknak szúrja a szemét !!
Ha esetleg valakinek kellene ilyen program akkor irjon bátran !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!