Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat mellett sex partner?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tudom, nagyon megosztó kérdés.. Szeretem a párom 8 éve vagyunk együtt. Mégis a szexuális igényeink nem egyformák. Ő heti 1-2 szexel lazán beeri, én heti 5 6-al érezném jól magam. Amit tudtam bevetettem, feldobni, változtatni, az Ő igényeit kiszolgalni, játékok, szexi fehérnemű, nyilvános helyen, extrém dolgok is.. Szóval ami kotelik tőlem minden. (hármasban biztos nem, atol irtózok) beszéltünk is róla, és elmondtam, hogy neki ennyi az igénye. Tudom 8 év után azt is lehet mondani, hogy heti 1 2 nem is rossz.. De én akor is többre vágyom. Igazándiból elsősorban Ő izgat, az ő közelsége illata.. Jelleme.. Napközbeni ha ragondolok már alig várom, hogy bele ulhessek... Tegnap mondtam neki, meg a úgyis próbálkoztam már szexi smsekkel képekkel.. Stbstb.. De neki ez nem mozgatja a fantáziáját, sőt tegnap mondta, hogy ahogy dolgozik igazándiból neki eszébe sem jut a sex, megja rám gondol akor sem. Szeretem, tényleg szeretem vele tervezem az életem, de a szexuális rész nekem kevés.. Lecserelni nem fogom, nem kell más, mert nem, de valahogy hiányzik a plusz sex... Neki pedig nincs ingere többre.. Kicsit tanácstalan vagyok, mert körülöttem a kollégák alig várnak, hogy bele menjek eggyel is egy sex kapcsolatba.. Illetve többen is udvarolnanak, ha hagynám.. De nem akarom Öt elveshiteni.. Nyitott kapcsolatba sose menne bele.. Érzelmileg és mindenmaskepp megkapok mindent, csak a sex kevés.. Önkielégítés nem szoktam végezni.. Kérdés.. Tartsák sex partnert.. Torodjek bele.. Vagy végezzék önkielégítést?2018. júl. 4. 13:25
21/23 anonim válasza:
Azért elég szánalmasnak kell lennie valakinek, aki egy vibrátorra is féltékeny..
Most leginkább azt mondanám, hogy akkor dugj félre. Vagy szakíts és keress új pasit, ha az élet többi kérdéseiben is ennyire egysíkú lélek.
(Persze ha szereted és minden jó, akkor a fentin még ki lehet egyezni szerintem, van ammit nem érdeme elrondítani vagy eldobni.. Ezt neked kell tudnod.)
22/23 anonim válasza:
Mindig együtt vagytok otthon. Nem tudsz úgy önkielégíteni vagy vibrizni hogy Ő erről ne tudjon.
23/23 Bence_ válasza:
27vagy.
Egy olyan kapcsolatban akarod élni az életed ahol kidobják a dolgaid?
Szexen kívül más is rossz.
Teljesen normális a szexuális étvágyad.
Ha nekem nem lenne kedvem akkor is tennék valamit a másik öröméért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!