Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat mellett sex partner?
Hiába akarsz vele maradni, ha ő nem hajlandó többet szexelni veled.Gondold el mi lesz 5-10 év múlva, ha nincs benne semmi kompromisszumkészség már most sem.A megcsalás soha nem megoldás eltérő igényekre, ebben nem tudlak támogatni, és nemcsak téged, hanem senkit sem.
Én bizony közölném vele, ha tetszik neki, ha nem, akkor is használni fogom a vibrátoromat.Vagy változtat, vagy nem, de a vibrátor marad mindenképpen.És el lehet menni, ha nem tetszik így neki a kapcsolat.
Amúgy tényleg nem tudom megérteni minek kell nyűglődni egy olyan ember mellett, akivel fontos dolgokban eltérő az igényszint.Mire várnak az emberek?Te is mire vársz?A mesék pozitív végére?Fel kéne már nőni végre!
Üdv a nagy csapatban.
Kicsit korai, mert harminc feletti kapcsolatban lévő nőkből már lehet válogatni.
Tudod, ez amit kevésnek tartasz, csökkenni fog, vagy pár és és örülhetsz, havonta lesz 1-2.
Szerinted ha a vibrin megsértődik, a szexpartneren mit fog csinálni? Simán lebukhatsz. Mellette meg lehetsz egy erkölcsi nulla lotyó, ha sutyiban dugatod magad.
Egy nagyon komoly, higgadt elbeszélgetés kell hozzá. Megmondod, hogy ami neki elég, téged NEM ELÉGÍT ki. És választhat aközül, hogy vibri, vagy hogy viszlát.
És hidd el, találsz más rendes, hozzád illő férfit is, akivel ágyban IS passzoltok.
Tarts szexpartnert. Te megadtad a lehetoseget elegszer,h boldogga tegyen. Igy ez jar neked.
N
Így holtvágányon vagy. Bocs hogy ezt kell mondjam.
Az hogy ő kidobta a te vibridet elég gáz egy kapcsolatban.
Hogy jön ő ehhez?
Látod több öntudatos nő írta hogy ő mit tenne, válaszút elé állítaná a párodat.
De te nem vagy elszánt.
Tartasz a szakítástól vagy túl mélyen beágyazottnak gondolod a kapcsolatot?
Neked kell magadba nézzél.
Azért írtam hogy vakvágány, mert egy idő után arra felé haladsz hogy majd addig udvarol egy pasi amíg szépen lesz egy szeretőd mellette és csalni fogod.
Ezzel meg befellegzett minden szépnek abban a kapcsolatban mert nem lehetsz őszinte.
De komolyan gondold meg hogy azzal hogy te vettél egy vibrátort azzal kifejezted felé mi kellhet több, és azzal hogy ő kidobta ő elmondta hogy nem akceptálja az őszinteségedet. Így hogy ezt a magatartást elfogadtad a részéről, egy nem kis részed a szuverenitásodból, egyéniségedből sérült. És most próbálkozol megalkuvó más utakkal.
Bocs ha túl őszinte voltam.
Még ha fiú is vagyok és természetesen izgatna egy ilyen nővel a közeledés. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!