Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők miért teszik szét a lábukat csalfa férfiaknak?
Adott egy férfi, aki mondjuk már 8 éve együtt van a barátnőjével, meg is kérte a kezét. Aztán ha otthon probléma van, nem beszéli meg a párjával, hanem elkezd 2-3-4 nőt fűzni, szidja a párját, és hogy a kapcsolatuk már évek óta kaka, a nők meg sajnálják a pasit, sőt, le is fekszenek vele. A pasi írkál nekik, kicsim, kívánlak, szeretleek, stb. Mégsem szakít. Sőt, valamelyik nő tudja is, hogy több lányt fűz a pasi.
Az ilyen nők miért teszik ezt? Mit remélnek? Nem fél, hogy majd vele is megteszi a pasi?
Az, hogy egy pasi mit mond az otthoni helyzetről, egyáltalán nem biztos, hogy úgy is van. Lehet otthon rendben minden, csak ép egy pár alkalomra más puncit akar. A nők meg miért? Nekem már mondott olyat lány, mert izgi egy nős pasival lenni. Más rész, sok nő jobban oda van a szexért, mint a pasik. Egy jó szexet ők is nagyon tudnak élvezni. Keresik azt, akivel tényleg jó. Nem adományként, ajándék ként teszik szét, hanem, mert ők is élvezni szeretnék a szexet.
Az, aki komoly párkapcsolatot keres, az nem foglalt pasikkal kezd.
„#3: Taps. Menj végig az oldalon és írd oda minden kérdéshez a dolog fordítottját.”
Ezt pont te csinálod az összes kérdésnél. Nem látni tőled más választ, csak hogy irreális elvárásai vannak a nőknek, cserébe semmit nem tudnak nyújtani. Az izmos, bunkó férfi kell mindegyiknek, mert a te ismerőseid közül az összes nőnek az kell. A válaszaid mind gyűlöletkeltőek, és a frusztrációdról szólnak. Nem tudsz értelmesen érvelni, reflektálni semmire. Csak azt írod, hogy bezzeg, ha nő lenne a kérdező, akkor máshogyan válaszolnának. Nézz már egy kicsit magadba, mielőtt másokat ítélsz el olyasmiért, amit te csinálsz rendszeresen.
#12: Ez tök jól hangzik, csak épp nem igaz! :D
- A mostani kérdésnél sem írtam a kérdés ellentétét.
- Most sem minden nőről írtam a válaszom.
- Most is úgy alakultak a százalékok, ahogy írtam.
Szóval: Már sokadszorra támadsz be ugyanilyen alaptalan szöveggel, de én vagyok a frusztrált és én nem tudok értelmesen reagálni? Őszintén: Miről beszélsz? (Vagy most is újra lefogod írni, hogy ugyanolyan mondathasználattal és százalékkal nem te voltál?)
Azért azt szögezzük le, hogy egy ronda férfinek nincs szeretője. Aki meg jól néz ki, abban meg felesleges megbízni. Ha egy nő szeretőt keres, akkor nem a kommersz áruk polcáról veszi le az "pasi", hanem a prémium kategóriából választ. Átlag vagy átlag alatti férfiakkal Dunát lehetne rekeszteni. A nőknek ilyenkor a "Woooaauu' érzés kell, amit csak nagyon kevesen tudnak kiváltani. Viszont ezek a pasik, több lyukra is játszanak az adott idő alatt, és ez sérti a nők egóját.
Ha meg egy férfi csak átlagos, az vagy elválik, vagy szopóágon marad amíg él. Szeretőről ne is álmodozzon.
18-as jól látod. Én már 1000 éve mondom hogy az
átlag = kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!