Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egyes nők miért teszik szét a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők miért teszik szét a lábukat csalfa férfiaknak?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi, aki mondjuk már 8 éve együtt van a barátnőjével, meg is kérte a kezét. Aztán ha otthon probléma van, nem beszéli meg a párjával, hanem elkezd 2-3-4 nőt fűzni, szidja a párját, és hogy a kapcsolatuk már évek óta kaka, a nők meg sajnálják a pasit, sőt, le is fekszenek vele. A pasi írkál nekik, kicsim, kívánlak, szeretleek, stb. Mégsem szakít. Sőt, valamelyik nő tudja is, hogy több lányt fűz a pasi.

Az ilyen nők miért teszik ezt? Mit remélnek? Nem fél, hogy majd vele is megteszi a pasi?

2018. júl. 3. 08:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%

Az, hogy egy pasi mit mond az otthoni helyzetről, egyáltalán nem biztos, hogy úgy is van. Lehet otthon rendben minden, csak ép egy pár alkalomra más puncit akar. A nők meg miért? Nekem már mondott olyat lány, mert izgi egy nős pasival lenni. Más rész, sok nő jobban oda van a szexért, mint a pasik. Egy jó szexet ők is nagyon tudnak élvezni. Keresik azt, akivel tényleg jó. Nem adományként, ajándék ként teszik szét, hanem, mert ők is élvezni szeretnék a szexet.

Az, aki komoly párkapcsolatot keres, az nem foglalt pasikkal kezd.

2018. júl. 3. 09:51
 12/23 anonim ***** válasza:
72%

„#3: Taps. Menj végig az oldalon és írd oda minden kérdéshez a dolog fordítottját.”

Ezt pont te csinálod az összes kérdésnél. Nem látni tőled más választ, csak hogy irreális elvárásai vannak a nőknek, cserébe semmit nem tudnak nyújtani. Az izmos, bunkó férfi kell mindegyiknek, mert a te ismerőseid közül az összes nőnek az kell. A válaszaid mind gyűlöletkeltőek, és a frusztrációdról szólnak. Nem tudsz értelmesen érvelni, reflektálni semmire. Csak azt írod, hogy bezzeg, ha nő lenne a kérdező, akkor máshogyan válaszolnának. Nézz már egy kicsit magadba, mielőtt másokat ítélsz el olyasmiért, amit te csinálsz rendszeresen.

2018. júl. 3. 09:58
 13/23 anonim ***** válasza:
65%
Mert a nő se akar többet, csak egy kis szexet.
2018. júl. 3. 10:06
 14/23 A kérdező kommentje:
De ha a nő se akar többet, akkor miért mondják egymásnak hogy szeretlek, édesem, kicsim, stb?
2018. júl. 3. 10:14
 15/23 anonim ***** válasza:
8%

#12: Ez tök jól hangzik, csak épp nem igaz! :D

- A mostani kérdésnél sem írtam a kérdés ellentétét.

- Most sem minden nőről írtam a válaszom.

- Most is úgy alakultak a százalékok, ahogy írtam.

Szóval: Már sokadszorra támadsz be ugyanilyen alaptalan szöveggel, de én vagyok a frusztrált és én nem tudok értelmesen reagálni? Őszintén: Miről beszélsz? (Vagy most is újra lefogod írni, hogy ugyanolyan mondathasználattal és százalékkal nem te voltál?)

2018. júl. 3. 10:26
 16/23 A kérdező kommentje:
Amúgy én is nő vagyok és egy barátnőm exe a szóban forgó pasi. Lebukott, mert véletlenül belépve maradt a facebookja a barátnőm céges laptopján. 2 nőnek írkált, az egyikkel rendszeresen találkoztak (egy nagyon csúnya idősebb nő), a másikkal is lefeküdt (vmi félcgány bögyös ribi) és ment a szeretlek, kicsim, stb. Egy harmadikat meg épp fűzött, hogy találkozni akar vele, de nehogy szóljon erről bárkinek is. És előadta magát, hogy nem foglalkozik vele a barátnőm (aki amúgy egy cuki szöszi lány, és nőként mondom hogy atom jó csaj). Meg olyanokat irt nekik, hogy sokszor inkább a kanapén aludt, mert barátnőm nem engedte, hogy mellette aludjon... de persze azt nem tette hozzá, hogy azért, mert felpofozta a barátnőmet, mert ő bepiálva ment haza...
2018. júl. 3. 10:34
 17/23 anonim ***** válasza:
31%

Azért azt szögezzük le, hogy egy ronda férfinek nincs szeretője. Aki meg jól néz ki, abban meg felesleges megbízni. Ha egy nő szeretőt keres, akkor nem a kommersz áruk polcáról veszi le az "pasi", hanem a prémium kategóriából választ. Átlag vagy átlag alatti férfiakkal Dunát lehetne rekeszteni. A nőknek ilyenkor a "Woooaauu' érzés kell, amit csak nagyon kevesen tudnak kiváltani. Viszont ezek a pasik, több lyukra is játszanak az adott idő alatt, és ez sérti a nők egóját.

Ha meg egy férfi csak átlagos, az vagy elválik, vagy szopóágon marad amíg él. Szeretőről ne is álmodozzon.

2018. júl. 3. 11:59
 18/23 anonim ***** válasza:
38%
Mert a nők többsége inkább a kevés jó pasikat egyikét akarja megszerezni más nő elöl, minthogy összeálljon egy átlagférfival.
2018. júl. 3. 14:20
 19/23 anonim ***** válasza:
"Szeretőről ne is álmodozzon." - Aki csak a lehetőség hiánya miatt nem tart szeretőt, az rosszabb, mint aki ténylegesen félre is lép...
2018. júl. 3. 14:24
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

18-as jól látod. Én már 1000 éve mondom hogy az

átlag = kuka.

2018. júl. 3. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!