Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságon kívüli szex, ti hogyan kerestek erre partnert?
Bevallom, mellényúltam a párválasztással. Mondanám, hogy a gyerekek után változott meg, de előtte se volt minden tökéletes. A legnagyobb probléma nálam a szex, az intimitás, az izgalom hiánya. Neki erre nemigen van igénye, nekem annál több. 2 gyerekünk van, válni nem akarok, mert az osztott felügyeletbe nem egyezett bele én pedig nem akarok hétvégi apuka lenni, részese akarok lenni a mindennapjaiknak, én akarom őket kelteni, oviba vinni, stb. Próbáltam megbeszélni, voltunk párterápián, de amint befejeztük minden visszaállt a régi rendre. Így viszont kezdek megkattanni, ezért úgy döntöttem, elkezdem keresni a boldogságom hiányzó részét.
Házasként viszont nagyon cikinek érzem az ismerkedést, úgy érzem úgy néznek rám, mint egy szánalom arcra, hogy tessék, ott a jó nője, házas, aztán mégis máshova járna.
Ezmiatt kaptam már visszautasítást.
Ti hogyan intézitek ezt?
a fikázó kommenteket hagyjuk lsz
A gyerekeid előbb-utóbb úgyis megsínylik a rossz kapcsolatokat.
Ha más nőhöz jársz szar lesz neked, a nejednek és a szeretődnek is.
Viszont, hogy a kérdésedre választ adjak: tele van minden ringyókkal, nyisd ki a szemed. Helyileg merre keresel?
valaszolok, csak hogy ne mondjatok, nem tudtok tobbet:
"Mondanám, hogy a gyerekek után változott meg, de előtte se volt minden tökéletes." - akkor miért vetted el?
mert azt hittem, hogy tudom ezt kezelni, es mert nincs olyan, hogy tokeletes kapcsolat. minden kapcsolatban kompromisszumokat kell kotni, hogy mukodjon, en ezt kotottem, hazassag elott kezelheto volt a dolog.
"A legnagyobb probléma nálam a szex, az intimitás, az izgalom hiánya." - ezt se fejtetted ki; kevés az alkalom? túl snassz? nem elég változatos?
mivel elottem kb szar kapcsolatai voltak, a szuleitol nem latott semmifele erzelem kinyilvanitast, igy nem alakult ki nala egy egeszseges onertekeles, nem tudja kezelni a fele intezett bokokat, nem hagyja magat felizgatni, nem elvezi igazan a szexet, ezert forditva sem tesz tul sokmindent erte. snassz es keves ami van. ha en nem kezdemenyezek o elvan nelkule is.
"az osztott felügyeletbe nem egyezett bele" - vagyis már beszéltetek a válásról. Ő hogyan áll kettőtökhöz, a házasságotokhoz?
beszeltunk rola, o nem akar valni, nem erzi ilyen sulyosnak a helyzetet. tudja, hogy gond van, de nem valtoztat rajta.
"voltunk párterápián" - milyen jellegű? Testi vagy lelki problémákat kezeltetek?
termeszetesen lelki, nem tudom, milyen testi problemara gondolsz.
"tessék, ott a jó nője, házas" - vagyis a feleséged jól néz ki, ad magára, sokkal inkább arról lehet szó, hogy veled van valami gondja és azért nincs szex.
igen, jol nez ki, mondhatjuk azt is, hogy ad magara, nekem kb O az alom no. Sajat elmondasa szerint nem kifejezetten velem van baja, sot allitolag en voltam neki eddig a legjobb, hanem ugy egyaltalan az aktus nem hianyzik neki. Neki heti/ket heti 1 elegendo lenne.
Nyitott házasságról nem beszéltetek még? Neki nincsenek házasságon kívüli kalandjai?
felmerult ez is, de hallani sem akart rola. nem tudok rola, hogy lenne, nincs olyan idoszelete, amivel ne tudna elszamolni, nincsenek gyanus jelek. Mivel a parterapian is az derult ki, hogy neki van "problemaja" a szexszel, igy nem feltetelezem, hogy ez mellett meg eljarna valakihez.
"Már akkor sem volt a feleségnek akkora igénye e téren mint a férjnek. A felelős gyerekvállalás ott is kezdődik, ha nem teljesen klappol minden a nővel, akkor nem csinálok neki gyereket, nem?"
letezik olyan, ahol minden klappol?
vegignezve az ismeroseim kapcsolatait, kb a mi kapcsolatunk a legidillibb.
A parom baratnoi kozul a pasik altalaban sz.rnak a gyerekre, a csaladra, meg mindig a haverok/buli/fanta resznel tartanak 30-40 evesen, nem merik/tudjak(!) rabizni a 4 eves gyerekuket az apjara, mert nem tudja ellatni (!), megrangatja anyucit a gyerek elott, egyik hitelbol a masikba mennek, anya intez mindent, soroljam?
Es nem tenyeres-talpas bunkokrol, hanem teljesen normal hetkoznapi emberekrol beszelunk.
ehhez kepest a mi kapcsolatunk fenyevekkel jobb volt, "csak" ez a gond.
"A kérdező által hiányolt izgalmat csak egy új nő tudja megadni."
mondjam azt, hogy ha iszik, meg tudja adni O is? akkor feloldodnak a gatlasai.
"Én meghallgatnám a másik oldalt is, hogy a férj így x idő után mit tesz azért hogy lobogjon az a láng?! Besegít a gyereknél ez a házi munkában? "
igen, besegit. Ha kell, reggel feloltozteti, elviszi oket oviba, hazahozza, este megfurdeti, lefekteti, meset olvas.
Szerzett/fizet takaritonot, hogy a kedves felesege tudjon a gyerekekre koncentralni, fizeti a kerteszt, vagy lenyirja a fuvet.
"Vagy csak haza esik munkából és a kanapén várja hogy az asszony jól lecumizza? "
mert ez olyan elkepzelhetetlen dolog?
vagy ez csak forditva mukodik, nmert nekem ezzel nem lenne gondom. Van, hogy alig varom, h hazaerjen es legszuvesebben szettepnem. Es nem kell tennie hozza semmit.
Vagy nekunk pasiknak ez nem jar, "csak ugy?"
egyebkent nem, nem vagyok az a kanapen fekvos tipus.
2 vallalkozast viszek, dolgozok eleget a megelhetesunkert, ez mellett probalok a csaladommal is minel tobb idot tolteni.
"Kíváncsi lennék, a kérdező mennyire kedves az asszonnyal. Szokott e neki csak úgy vinni csokit vagy sütit, virágott? "
volt ido, amikor vittem neki ennel sokkal nagyobb dolgokat is, most mar nem teszek ilyet, mert jellemzoen az a valasz, koszi, de ezt most csak azert hoztad, mert csak meg akarsz dugni...
"Szokta e kedvesen megölelni, simogatni, csak úgy puszit adni neki?"
igen. kapok egy kedves mosolyt, aztan ha megerzi, h all a farkam, akkor hat bocsi de nekem nincs kedvem a szexhez vagy siman ignoralja, mert neki kulon tema a simogatas/oleles es a szex.
"de vajon ő tesz e érte hogy ez egy jó házasság legyen, vagy csak kifogásokat gyárt arra, higy miért is jár ki neki egy idegen új punci?! Nem mindegy."
oszinten? bevallom, mar nem sokat teszek erte, mivel teljesen ertelmetlennek latom.
Meguntam a kaparast, hogy csak en nekem fontos ez, hogy tobb az elutasitas mint a beleegyezes, a kezdemenyezesrol ne is beszeljunk.
egy - szeirntem - idealis kapcsolatban ez oda-vissza mukodik.
"Nem akarsz vasárnapi apa lenni? Legyél JÓ apa! Ne alázd meg a gyereket azzal, hogy csalod az anyját, és azért lépsz ki az életéből, mert a farkad fontosabb."
azert ezt gondold vegig meg egyszer. A gyerekvallalassal nem szunnek meg a sajat szuksegleteid. PErsze, lehet azzal jonni, hogy majd a gyerek megsinyli. A gyerek mindent megsinylik. Megsinyli, ha szar a szulok kapcsolata, megsinyli, ha elvalnak, megsinyli ha apa csalja anyat, megsinyli, ha apa ideges es mogorva, mert anya baszik ra...
Ezt most nem neked, hanem altalanossagbol: ku.va konnyu a fotelbol masok felett itelkezni, foleg azoknak, akik soha nem voltak hasonlo helyzetben. Valjak el... persze, mekkora otlet. Azert dolgoztam az elmult 10 evben, hogy a gyerekeimnek minosegi eletkorulmenyt biztositsak, hogy legyen egy apjuk es egy anyjuk, hogy en neveljem, ne egy vadidegen.
Nem fogom ezt az egeszet eldobni azert, mert anyanak eppen most nincs kedve dugni.
en ebben latom a megoldast es hiszek benne, ha okosan csinalja az ember, akkor megoldhato ez a gyerekek tudta nelkul is.
dolgoztam eleget (egyoldaluan is) a kapcsolatom javitasan, most lett eleg belole.
"Hétvégén mennyi minőségi időt töltöttél vele?"
szombaton delelott 3 orat, delutan 4et, vasarnap egesz delutan furodtunk es este en furdettem/fektettem oket (delelott nagymamaztak)
nagyjabol minden szabadidomet veluk toltom, amikor nem dolgozok. Tanitom oket biciklizni, gorkorizni, rollerezni, stb. gyakran setalunk a termeszetben, megyunk nyaralni, telelni, furodni.
nekem nem disznek vannak a gyerekeim.
Igen kérdező, normális ember akkor vállal gyereket, ha a párjával minden klappol. Nem csak anyagi részileg, hanem pl. szex téren is. Vagy kommunikáció téren. Nálad nem klappolt, mégis csináltál neki egy gyereket, tehát mégsem volt ez a kapcsolat akkor akkora sz.ar.
Egy olyan feleségnek, aki elhanyagolva érzi magát, annak igen, gondot okoz, hogy munkából hazaérve csak úgy lecumizza a férjét.
Egy feleségnek nem nagy ajándékok kellenek, mint írod is volt idő mikor nagyobb ajándékokat kapott. Sok éve melletted élő nőnek nem a nagy érték számít. Azt akarja érezni, amit a kapcsolat elején is, hogy udvarolsz, kedves vagy, szerelmes vagy. Elég a virág meg a süti erre.
"volt ido, amikor vittem neki ennel sokkal nagyobb dolgokat is, most mar nem teszek ilyet, mert jellemzoen az a valasz, koszi, de ezt most csak azert hoztad, mert csak meg akarsz dugni..."
Azért ez a válasza, mert nyilván egyből levágta egy egy meglepetés után, hogy áll a farkad mint a cövek, és az egész csak arra ment ki tényleg, hogy jól meg ...., nem spontán, csak úgy kedveskedsz, hanem vársz valamit cserébe.
Egyébként lehet számodra az is hihetetlen, de nem csak akkor kell puszit adni, meg ölelkezni ha áll a cövek, ahogy írtad, mert ez már szex kezdeményezés. Csak úgy minden hátsó szándék nélkül, szoktad te megsimogatni, ölelni? Úgy, hogy ne dörgöld hozzá a farkad?!
A végén pedig saját magad vallod, hogy te már nem akarsz semmit megoldani, mert új p.ina kell. Akkor nincs miről beszélni. Legyél nagy fiú, vállald fel, hogy egy új kéjbarlang többet jelent a feleségedtől meg a gyerektől, állj elé, legyen benned gerinc és vállj el. Add meg a lehetőséget neki, hogy valaki kihozza belőle azt amire te lusta vagy!
15-os
majd legyszives mutass mar egy olyan idealis parkapcsolatot, ahol _minden_ klappolt, mielott a gyerek megszuletett es utana is.
megvolt minden szukseges elofeltetel kis haz kis auto kis tisztesseg (ahogy Oszi bacsi mondta az Uvegtigrisben)
az en barati koromben 5bol 3 gyerek nem tervezett volt, a legtobb csillivilli facebook szerelemrol 1-2 even belul kiderul, hogy kamu az egesz. En ugy erzem az osszes korulmenyt figyelembe veve az optimalis dontest hoztam meg akkor. senki sem jovobe lato es a bolcsek kove sem volt nalam, hogy tudjam, ez idaig fog sullyedni.
megertem, hogy neked mas a velemenyed a dologrol, biztos masok a tapasztalataid - remelem jobbak.
Egy biztos: a gyerekeimnel semmi es senki nem fontosabb. Ha igy lenne, mar lelkiismeretfurdalas nelkul elvaltam volna.
ha pedig a kedves felesegem "csak ugy" magatol nem fog lesz.pni akkor majd lesz valaki mas, aki ezt orommel megteszi. Csak utana majd nem kell reklamalni.
az is lehet, hogy meglepetest arulok el, de mi pasik ugy mukodunk, ha megsimogatunk egy jo csajt akkor felall a farkunk. foleg ha ez a felesegunk.
ha ez ot zavarja, akkor arrol hadd ne en tehessek.
A feleséged el fogja nézni, hogy megcsalod? Le fogja nyelni, hogy ritkábban vagy otthon, kevesebbet vagy a gyerekkel? Nem hiszek abban, hogy valaki x évig észre se veszi, hogy a férje kettős életet él. Legfeljebb úgy tesz, mert nem érdeke a válás, és ez nagy különbség.
Az a kérdés, hogy a feleséged mi tartja melletted. Függ-e tőled annyira anyagilag (érzelmileg biztosan nem), hogy ne érdekelje, ha megcsalod. De akkor benne lett volna a nyitott házasságban. Erről hallani se akar...
A házasságodnak vége. Egyikőtök se akar rajta már javítani. Innentől nincs miről beszélni.
A váláshoz nem kell a nejed beleegyezése, és ahhoz se, egy ügyvéddel kiharcold az osztott felügyeletet. Gondolom, te is tudod, beszéltél már ügyvéddel.
Ez egy ilyen műfaj: NEM kötöttél kompromisszumot. Akkor elfogadtad volna, hogy a házasságodból hiányozni fog a szex. Nem fogadod el. Most már a gyereked szeretetét is kockára teszed. Lehet abban reménykedni, hogy nem buksz le, de garancia nincs.
A másik: TE mit tudsz nyújtani egy szeretőnek? Mert azt gondolom már megtanultad a feleséged mellett, hogy önmagában a farkadért egy nő se fogja odatartani.
Nem válsz el, nem támogatod anyagilag, nem viszed utazgatni, nem töltesz vele sok időt, nem vállalod fel. Szerinted van olyan, aki azért lesz szerető, mert elég neki, ha heti 20 percet szánsz rá, és ebből 18 percig a farkad benne van? Erre ott a vibrátor.
18:
nem tudom, hogy hogy lesz, mivel meg sohasem voltam benne. majd alakul.
szerintem vannak boven olyan nok - pl elhanyagolt felesegek - akik pont ugyanezt keresik, mint en. nekik nem szukseges a romantika.
nem 18 eves fruskakat kell keresni, akik meg az igazit keresik es hisznek a csodakban.
#19:
TE vagy a kérdező? Nem egyértelmű.
Nőből vagyok. Lehet, hogy nem tudom, mi kell minden nőnek, de magamról tudok nyilatkozni.
Ha csak kielégülni akarok, ott az ügyes kis kezem. Erre nem kell egy férfi, aki közben liheg és a végén összemaszatol. Nekem igenis romantika kell, gyengédség, érzelem, és erre kell a férfi. Akkor a szexnek is van értelme.
Ti lehet, hogy azt hiszitek, hogy elég kicsapni a brét és felakadt szemmel cuppannak rá a kiéhezett nők. Hát nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!