Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír a férjem az exének búcsú levelet?
Hát ez elég érdekes.... de az is, hogy kutakodsz a férjed levelezésében (ne mondd, hogy nem így volt, hiszen a férjed otthon sem volt).
Én a helyedben irtó gyorsan leülnék vele beszélni, mert alapjaiban van gond a házasságotokkal! Se bizalom, se hűség (az érzelmi megcsalás is megcslás), közben meg jön a gyerek.... nem sok jót előrevetítő kombináció.... ha pedig nem játszotok nyílt lapokkal, hamar az egyedülálló kisgyerermekes anyukák sorsára fogsz jutni.
Van baj, nem kevés.
Első sorban hová lett a bizalom? Mi vezetett rá, hogy nézegesd a leveleit? Már itt nincs rendben valami. Hol a bizalom? Már ez egy nagy probléma, ha nem derült volna ki semmi, akkor is.
Aztán másodsorban azon is el kell gondolkozni, amit találtál. Nosztalgia ide vagy oda, én elgondolkoznék miért kell visszanyúlni 10 évvel ezelőttre, ha nem is csal meg érzelmileg se, valami akkor sem oké, valószínűleg hiányol valamit.
A helyedbe gyorsan leültetném megbeszélni a dolgokat, kezdve a te bizalmatlanságoddal kezdve, az ex levelével bezárólag.
A terhesség nem ok rá, hogy te bizalmatlan legyél (mondom ezt anyaként, tudom mivel jár egy várandósság), és arra se, hogy ő az exnek ír. Ez a probléma bennetek van, a babától függetlenül. Mielőtt megszületik tisztázzátok, gondolom a legjobbat akarjátok a kicsinek, és az nem egy feszült, bizalmatlan anya, vagy egy elégedetlen, esetleg még csalfa apa. Ne akarjátok feszültségek közé fogadni, megéreznek mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!