Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ír a férjem az exének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ír a férjem az exének búcsú levelet?

Figyelt kérdés
Megláttam hogy a férjem egy ilyen 10 éves alkalomból búcsú emailt írt az exének, amikor épp egy céges rendezvényen volt elutazva (4 évet voltak együtt)...Nagyon furcsa, hogy juthatott eszébe ez a gondolat, mivel jól vagyunk, épp babát is várunk és elmondása szerint bennem tálalta még az igazit...ráadásul ő azon az elvén van ha valaki szakít egy kapcsolattal akkor ott minden szakad, és emiatt ez a cselekedete nem volt érthető számomra! vajon ez ad okot arra hogy azt gondolják még mindig tart hozzá? vagy mi visz rá valakit erre? nem akarok tulagyalni se, csak kíváncsi vagyok a ti meglátásotokra? köszi előre is!

#ex #megcsalás #exbucsulevel #exxelvalomegcsalas #exhiány #miertirbucsuleveletazexenek #bucsulevel
2018. jún. 24. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Hat roppant furcsa, en is kiakadnek. Szerintem kicsit visszahuzza a szive hozza, vagy ilyesmi lehet benne. De nagyon fura, hogy epp most csinal ilyet, amikor elmeletileg turbekolva csak nektek kene elnie, lubickolva a boldogsagtol.. Vagy csak a baba erkezese miatt nagy merfoldko ez, es ujra vegiggondolja az elete fontosabb allomasait? Nem tudom, de nekem nagyon fura.
2018. jún. 24. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:
49%

Hát ez elég érdekes.... de az is, hogy kutakodsz a férjed levelezésében (ne mondd, hogy nem így volt, hiszen a férjed otthon sem volt).

Én a helyedben irtó gyorsan leülnék vele beszélni, mert alapjaiban van gond a házasságotokkal! Se bizalom, se hűség (az érzelmi megcsalás is megcslás), közben meg jön a gyerek.... nem sok jót előrevetítő kombináció.... ha pedig nem játszotok nyílt lapokkal, hamar az egyedülálló kisgyerermekes anyukák sorsára fogsz jutni.

2018. jún. 25. 07:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen furcsa... igaz azóta semmi mozgás nem volt részéről, viszont egy ideje az exe elkezdte nézni az instagram story képeim (ugye ott mutassa hogy ki tekintette meg)...aztan megszüntette a profilját is (gondolom rájött hogy rájöttem hogy nézeget) ráadásul ahogy láttam épp singly vagy 2 éve. És az akkori pasijával csalta meg a férjemet...lehet most vissza szeretné...nem tudom...a férjem továbbra is állítja hogy én vagyok neki az igazi minden téren, és már egy család vagyunk...érthetetlen volt ez a búcsú levél...igaz nem volt benne semmi hiányzol szöveg vagy ilyesmi...csupán visszaemlékezett mi volt ezelőtt 10 évvel...mint egy ilyen pont az i betűn...majd kiderül mi lesz...de eléggé hülyén éreztem magam főleg hogy most még hormonálisan is lent fent vagyok a terhesség miatt...
2018. jún. 25. 07:49
 4/9 anonim ***** válasza:
A ceges rendezvenyen kicsit tobbet ihatott a kelletenel es elnisztalgiazott.
2018. jún. 25. 08:58
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen, valószínűleg felmelegítették a káposztát újra, aztán a férjednek bűntudata lett, így inkább szakítana vele megint. Hát én ilyen pasinak nem szülnék inkább.
2018. jún. 25. 09:14
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Nincs köztük semmi, és nem érez iránta vármi említésre méltót. Nincs mitől tarts. Beszéld meg vele.
2018. jún. 25. 09:26
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem volt rendes lezárása a kapcsolatnak, sok régi sérelem maradt feloldatlan. Nem akarja vele élőben kibeszélni, ezért kiírta magáböl. Lehet benne olyan tüske, ami a mostani (A tiétek) kapcsolatra is kihat, így ha azt elengedi, túllép rajta, akkor a mostani kapcsolata lesz kiegyensúlyozottabb.
2018. jún. 25. 10:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Van baj, nem kevés.

Első sorban hová lett a bizalom? Mi vezetett rá, hogy nézegesd a leveleit? Már itt nincs rendben valami. Hol a bizalom? Már ez egy nagy probléma, ha nem derült volna ki semmi, akkor is.

Aztán másodsorban azon is el kell gondolkozni, amit találtál. Nosztalgia ide vagy oda, én elgondolkoznék miért kell visszanyúlni 10 évvel ezelőttre, ha nem is csal meg érzelmileg se, valami akkor sem oké, valószínűleg hiányol valamit.

A helyedbe gyorsan leültetném megbeszélni a dolgokat, kezdve a te bizalmatlanságoddal kezdve, az ex levelével bezárólag.

A terhesség nem ok rá, hogy te bizalmatlan legyél (mondom ezt anyaként, tudom mivel jár egy várandósság), és arra se, hogy ő az exnek ír. Ez a probléma bennetek van, a babától függetlenül. Mielőtt megszületik tisztázzátok, gondolom a legjobbat akarjátok a kicsinek, és az nem egy feszült, bizalmatlan anya, vagy egy elégedetlen, esetleg még csalfa apa. Ne akarjátok feszültségek közé fogadni, megéreznek mindent.

2018. jún. 25. 10:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, hogy mi mit gondolunk. Mit gondol ő? Minden a körülményektől függ.
2018. jún. 25. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!