Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha utólag visszagondoltok, mi volt a kapcsolatotokban az a törés, probléma, ami miatt eltávolódtatok, és megcsalt a párotok?
Mondják, hogy valójában nem a megcsalás tesz tönkre egy kapcsolatot, hanem amikor sor került a megcsalásra, akkor is voltak gondok a mélyben, ok-okozat.
Ezt sokan szeretik figyelmen kívül hagyni, és a harmadik félt (szeretőt) hibáztatni csak.
De ahol boldog egy ember, ott nem érzi szükségét a kikacsingatásnak, ebben szerintem megegyezhetünk.
Szóval megcsalt felek, ha őszinték vagytok magatokhoz, mit csesztetek el közösen, ami miatt a párotok megcsalt?
És megoldottátok, miután lebukott, vagy nem jött helyre a kapcsolatotok már többet?
"Komolyan nem ertem, hogy az ilyen onzo emberek miert akarnak parkapcsolatban elni?!"
nagy az Isten állatkertje, és te oda tartozol, meg a másik is, aki beszólt a beteg nőnek.
bszki, ha valaki a haláűlos ítéletére vár, a diagnózisra, hogy rákos-e vagy sem, és fájdalmai vannak, a szex az utolsó ami érdekli, meg hogy a pasiját leszopja vagy kézzel kiverje.
az egy olyan borzasztó lelki megterhelés, stressz, amivel ez a beteség jár, hogy az ember nincs is magánál.
plusz meló, adósságok, gyerekek.
elmentek ti a búsba, bszki, ha meritek ezt a nőt gyalázni és hibáztatni!!!
Szerintem is..
Igazad van kerdezo...
Tudod,itt sok 0 empatiaval,es elettapasztalattal rendelkezo okostojas van,aki mindig megmondja a frankot.
Ja,es a masik.
Szegeny 3. ....nem artatlan.Plane ha hazasemberrel,asszonnyal kezd ki.
Majd akkor is azt mondjatok,ha nalatok is felbukkan...
Ja,o artatlan...?
Én azt rontottam el,hogy teljesen megbíztam benne,abszolút nem voltam féltékeny ,pedig rengeteg szinte csak férfi ismerőse,barátja volt a feleségemnek.
Saját bevallása alapján is túl jó dolga volt(8év házasságból jó ha 10 hónapot dolgozott)és ahogy a 4. is mondta,a kutya is jó dolgában vész meg és addig jár a korsó a kútra,amíg el nem törik.
Az egyik barát szájából hihetőbbnek tűnt,hogy "szép vagy",mint az enyémből,mert az már "nem olyan"!
Én megcsaltam a feleségem és nagyon bánom, de nem a szexet, hanem a fájdalmat amit okoztam neki. Soha nem tudtam volna úgy megtenni vele, hogy ő beteg és elkeseredett.
Az a sok ökör aki meg ezt a szerencsétlen nőt szapulja hogy önző és ez önsajnálat, az mind idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!