Útlevelünket elküldtük postán apámnak Angliába. Utólag elkezdtünk gyanakodni, hogy mi a célja ezzel. Ötletek?
Tesóm egyetemista(19/F) és a tandíjját apánk fizeti aki történetesen egy zsaroló s/ggfej (elnézést a szóhasználatért) akinek nem lehet nemet mondani különben nem küld tandíjat. Én (18/F) jövőre leszek egyetemista és nekem is ő fogja fizetni a tandíjam.
Néhány nappal ezelőtt azt kérte tőlünk, hogy küldjük el az útlevelünket neki postán mert közös névre akar bankszámlát nyitni vagy ilyesmi (nem nagyon értettük mert nem magyar az anyanyelve). Rákérdezni, értetlenkedni vele nem lehet mert egyből dühös lesz, úgyhogy elküldtük, mivel az ő kezében van a tanulásunk (tandíj).
Így utólag megbántuk mert belegondoltunk, hogy lehet, hogy arra kell neki, hogy eladja vagy valami hasonló.
Ötletek? Származhat ebből bajunk, hogy elküldtük? A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Tudom, hogy hülyék voltunk és meg is bántuk már úgyhogy "hülyék vagytok mint a seggem" és társai kommenteket nem kérek köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!