Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hazudik a szeretőm?
Kvázi szeretője vagyok egy fiatal házas pasinak. Általában szexelünk, de sokszor megyünk étterembe, moziba, ide-oda szóval nem csak a szexről szól.
Állítja, hogy nincs jóban a féleségével, nem is nagyon laknak már együtt és, hogy szerinte a nő is félrekefél, többször beszélt a nő hibáiról stb.
De, hordja a jegygyűrűt még a közös programokon is, posztol közös képeket, közös képük a hátterképe a telefonján stb. Mindketten a 20as éveik végén járnak így szerintem a gyerek is lassan aktuális lenne...
Emellett állítja, hogy az ő életében én vagyok a stabil pont, nagyon élvez velem minden percet és alig várja a találkozókat stb., ajándékokat kapok tőle, rendszeresen felajánlja a segítségét, egyebek.
Tudom, hogy azt mond amit akar, nem hinném, hogy bármikor összejönnénk, nem is feltétlen akarom.
De akkor is fura ez a dolog és nem tudom hova tenni.
Más volt hasonló helyzetben?
26N
Ez ilyen kölcsönös dolog.
A megcsaló fél mindig szidja a házastársát, hogy legyen kifogása arra, hogy miért lép félre. Saját magát akarja ezzel felmenetni.
A szerető pedig ilyenkor ossza a szavait, mert benne meg él az a tèvhit, hogy azért vele lép félre, mert ő jobb. Mindazt megtalálta benne, ami a házastársából hiányzik. És elbízza magát, hogy ő a kedves, humoros, házias, szexdémon, jó testű, stb. szerető, maga a két lábon járó ellenállhatatlan csábítás. Többnyire ebbe a szerepbe szerelmes, és bőszen rivalizál (tudat alatt) a másikkal.
Két ostoba ember, aki azt hallja, amit hallani akar, és nem azt, amit a másik mond.
Utolso,en is hasonlot akartam irni...
Kiegeszitenem.Amikor pedig valasztasra kerul sor,megis a leszolt feleseget valasztjak 90% ban,nem erdekes??;)
Annyira megse lehet rossz...
Atyavilág, MÉG MINDIG vannak ürítőlyukak, akik beveszik ezt a végtelenül gagyi dumát? :DDD
Áááhhh, biztos nem hazudik, hát a kérdésből is látszik, hogy ez egy angyali lelkű, becsületes, őszinte ember, hogy nézhetsz ki belőle ilyesmit? :DDDDD
lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!