Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelme vagyok vagy a szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelme vagyok vagy a szeretője? HELP!

Figyelt kérdés
Szóval arról lenne szó, hogy kb 1 hónapja hogy le léptem a 6 éves házasságomból mert a férjem megcsalt. nem tudtam neki meg bocsátani így vége lett, új munkahelyem lett 2 hete ahol az 5. napon megismerkedtem egy munkatársammal akivel nagyon jól el beszélgettünk és ahogy teltek a napok egyre közelebb kerültünk egymáshoz olyan mintha szerelmesek lennénk egymásba. én "25 éves vagyok ő 37 csak az a gond hogy neki van családja és felesége is (2 gyerek) és hogy a házassága nem telik gondmentesen 3 éve házasok de ő már nem szereti , ezt el mesélte nekem. azt annál inkább állítja hogy engem szeret és hogy velem akar lenni és kíván folyton.. viszont csak munkahelyen tudunk néha kettesben lenni ahol el tudunk bújni pár percre néhány lopott csók miatt, azt mondja velem akar lenni és hogy ki alakulnak a dolgok de nem tud semmit egyenlőre igérni és hogy levelezni sem tudunk mert a felesége állandóan ott van ahol ő . nemtudom szóvá tettem már hogy ez igy nekem nem megy mert csak szenvedem azt hiszem bele szerettem .. van esély rá hogy nem csak ki akar használni ? és hogy ott hagyja a családját értem ? mi lehet a szándéka ? köszi a válaszokat !!!!!!

2018. jún. 6. 20:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%

az én szeretőm, aki nős, a legelején közölte, hogy nem fogja elhagyni a feleségét, én pedig nem is kérnék ilyet tőle. szóval van aki megmondja.

egyébként én is megcsalt voltam.

2018. jún. 6. 21:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Most ez komoly,hogy 25 éves vagy,és 6 éve vagy házas?

Na ez van belőle ,ha gyerekek házasodnak,mondjuk te még most is az vagy

2018. jún. 6. 21:55
 13/20 anonim ***** válasza:
65%

Nekem szeretom van, akit szeretek de nem hagynam el miatta a ferjemet, mas kerdes h en felvallalom ot az utcan is es mindig szakitok idot a talalkakra es nem hazudom, h rossz a hazassagom vagy nem szeretem a ferjem.

Szoval logikusan ha egy pasinak csak csokra van ideje es elmondja mennyire szar a hazassag es mas nok kepet lajkolgatja akkor az tuti nem szerelmes, sot en ebben szeretoseget sem latok.

Nem Itellek el, meg csak 25 vagy de ez nem jo kezdet. Kevesen hagynak ott egy hazassagot mert altalaban szeretik a parjukat-csak unjak oket, de ehelyett inkabb jon a “Mar nem szeretem, kulon haloszoba duma” ami kb ezerbol egy ilyen sztori igaz. A szereto altalaban egy atmeneti allapot, de ha horrible dictu el is hagyja erted a feleseget a gyerek mindig ott lesz ami anyagilag is kihat ratok, az ex nyuzsogni fog a kolykok miatt, es neki mindig a gyerek lesz az elso, akik teged fognak hibaztatni az apjuk valasaert amikor leesik nekik h mi tortent.

Szoval ez nem igazan az a napfenyes jovo. Ha elfogadod h fellangolas es neha szex akkor mukodhet de ha mar most szerelmesnek erzed magad akkor ebbol szivtores lesz.

2018. jún. 6. 22:13
 14/20 anonim ***** válasza:
89%

Mondd el a feleségének hogy szeretitek egymást és le is fekszel a férjével. Ők már úgysem szeretik egymást, szex sincs közül, külön alszanak. Az asszony meg fogja érteni ha ennyire elhidegültek egymástől.

De hogy téged nem az eszed miatt szeret az biztos.

2018. jún. 6. 23:05
 15/20 Bence_ ***** válasza:
26%

Maga miatt titkolja.

Ez úgy működik, hogy Gizi kiszerettem belőled, nélküled jobban érzem magam.

Tehát ha ezt már megbeszélték akkor utána nyugodtan tudna levelezni.

Igen rossz a házassága és jó lenne egy szexpartner.

Innen nézve eléggé a szeretője vagy a helyzet.

Megértem, hogy jólesik mert egy megcsalás után az ember önbizalma általában a béka segge alatt van.

2018. jún. 7. 08:13
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
Na várj csak, te elváltál mert megcsalt a férjed és ezt nem tudtad megbocsájtani! De azzal nincs gondod, hogy egy nős férfival hetyegsz???Megsúgom, csak dugni akar, egyáltalán nem,szerelmes beléd! Ja és te úgyanolyan gerinctelen vagy mint a volt férjed, akit annyira elítéltél....
2018. jún. 7. 08:56
 17/20 anonim ***** válasza:
93%
2 hete lett új munkahelyed és az 5.! napon ismerkedtél meg vele. Az alig több, mint egy hetes ismeretség, és te elhiszed, hogy beléd szeretett és elhagyná érted a feleségét? Gyorsan lecsapott a friss husira, beetetett egy olyan szöveggel, amit nem is hiszek el, hogy ennyien bevesznek. Te bevetted, hiteget. Hagyd már a fenébe, fiatal vagy, keress magadnak egy normális egyedülálló férfit. Bár lehet én is naiv vagyok és kamu a kérdés, mert szerintem ilyen nincs, 1 hét..gondolkozz már.
2018. jún. 7. 10:31
 18/20 anonim ***** válasza:
69%

Komolyan? :D

Elhagytad a ferjed mert megcsalt es megfejeled azzal hogy egy ket gyerekes csaladapara ramaszol, mert az ep panaszkodik, hogy milyen sz@r az otthoni felhozzatal.

Ha egy csep tartas is lett volna benned az elso korbe mikor elkezd nyomulni rad es szapulja a feleseget, leallitod .

Hat szivem eleg gerinctelen fereg vagy te is!

2018. jún. 7. 13:41
 19/20 anonim ***** válasza:

" Szerelme vagyok vagy a szeretője? "

szöveg szerint az első, valójában a második, - hogy lehetsz ilyen naiv?

2018. jún. 7. 15:11
 20/20 anonim ***** válasza:
52%

3 éve házas és már 2 gyereke van? Vagy házasságkötés előtt születtek?

Mert 3 év alatt 2 gyerek az nem igazán egy kihűlt házasságot jelez...

Én eddig 2 féle pasival találkoztam, mindegyik őszinte volt:

1. Nem hagyja el a feleségét, mert szereti, és mert nem akarja elveszíteni a gyerekeit, de őrületesen megkívánt engem. Viszont tisztázta, hogy ez csak kaland lenne, semmi több. Nem akart igazán megismerni, nem akarta, hogy szeressem és ő sem akart belémszeretni. (Nem lett belőle semmi, mert rájött, hogy ez az egymásbanemszeretés nekünk nem jönne össze.)

2. Nem jó a házassága, nagyon sok éves házasság, a feleség frigid, mindig is az volt, nagyon hiányzik neki a szeretet, de a gyerek miatt nem akar ebből kilépni. Viszont képtelen kalandozni, meg akar ismerni, meg akar szeretni, mert neki a szex önmagában kevés l'art pour l'art.

Egyik se adta elő a kamu dumát, hogy így szerelmes, úgy szerelmes, elhagyja értem majd...

Persze ez lehet, hogy az élethelyzetemből adódik, ugyanis házas vagyok, egy kiégett házasságban gyerekkel. Igazából az ilyen férfiaknak ez pont megfelelő. Lehet, hogy ha egyedülálló lennék, lepleznék, hogy nem akarnak elköteleződni.

Biztos van olyan is, aki kamuzik a lánynak.

Ugyanakkor privátban felvilágosított itt egy "szakértő": a profi szeretők menekülnek az érzések elől. Ha a partnerben vagy saját magukban felmerülnek érzelmek, azonnal felkötik a nyúlcipőt, ez abban az esetben igaz, ha nem akarnak válni akár azért mert szeretik az asszonyt, akár mert nem akarnak hétvégi apukává válni. Ugyanis tudják, hogy egy szerelmes minden hülyeségre képes. Vagy mert ők maguk sem akarnak szenvedni, csak a lazaságot, kötetlen élvezeteket, változatosságot keresik. Ez a férfikategória úgy játszik a nőn, mint egy hangszeren. Nem választ kollégát, sőt, lehetőleg másik városból választ. Időnként mégis csiholnak érzelmet a nőből, magyarul hülyítik, mert a férfinek akkor jó a szex, ha a nő élvezi, a nő pedig akkor élvezi, ha szerelmes.

Biztos van másfajta is. Ahány ember, annyi élethelyzet. De nem becsületes dolog abban reménykedni, hogy valaki majd elhagyja a gyerekeit értem. Nem ítélkezek, hiszen én is beleszerettem egy 2 gyerekes férfibe, de sose vártam volna el, hogy elhagyja a gyerekeit értem.

Viszont a viszonzottnak hitt szerelem miatt én képes lettem volna titokban lefeküdni vele. Ő nem akarta.

2018. jún. 7. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!