Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csináljak ezt a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csináljak ezt a mai fiatal lányok?

Figyelt kérdés
A mai huszon éves lányok miért másznak rá az idősebb házas, családos apákra? Még ha a férfi akarja is miért nem tudja magát visszafogni? Jó nekik ha egy családot robbant szét?
2018. jún. 6. 18:55
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
79%
Figyelj tök mindegy kivel itt a párod aki félrelépett. Ha nem a huszonéves nővel, akkor mással csalt volna meg. Aki ilyen addig megy míg partnert nem talál hozzá.
2018. jún. 6. 19:32
 12/23 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, hallottál már arról, hogy túlszeretés? Ahogy én látom, vannak akik annyira ragaszkodnak, hogy ezzel taszítják el a másikat maguktól. Szóval lehetsz te is hibás.

De lehet hogy egyszerűen megunta a dolgot. De nem javítani kellett volna a kapcsolaton, ha valami nem tetszik neki?

Javítani kell a házasságot, nem pedig félredugni, amikor nem jó már.

2018. jún. 6. 19:32
 13/23 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam, hogy miért nem mondta hogy valami nem volt rendben. Régen mindig mindent megbeszéltünk. Nem tudom most miért nem kellett megbeszélnünk. Tálaltunk volna rá megoldást.
2018. jún. 6. 19:35
 14/23 anonim ***** válasza:
11%
Lehet beleszeretett
2018. jún. 6. 22:02
 15/23 anonim ***** válasza:
86%
jah csinos, huszonéves barátnőmet egy ötvenes nővel csalta meg a barátja...mai nők, mi...
2018. jún. 6. 22:07
 16/23 anonim ***** válasza:
46%

Elmesélem a történetem, gondolom nem leszek túl népszerű nő.

Volt egy 8 éves kapcsolatom, ami azt gondoltam maga a tökély. Aztán egyszer csak elkezdett bunkóskodni a párom (mostmár exem), kimaradozni, semmibe venni...

Volt egy nője mellettem, illetve nem egy, bevallása szerint, hanem több is, de egy volt aki meg is tudta fogni valamivel. Én akkor voltam 24, a másik nő 25, az exem 30.

Nagyon magam alatt voltam, gyűlöltem mindkettőt. Szívből.

Kb.2 év kellett mire kihevertem, addig nem mentek emberek közé, csak munkába, és rohantam haza, végig ordítottam az éjszakákat, fogytam 2 hónap alatt 20 kgot. ...

Utána még évek teltek el anélkül, hogy férfivel lett volna kapcsolatom. Undorodtam az egésztől, attól hogy megcsalt, attól, hogy a másik nő is asszisztált ehhez.

Hozzátartozik, hogy ő befeküdt a mi ágyunkba, sürgőlődött az én konyhámban, amíg én dolgoztam...szóval ő tényleg undorító volt szerintem.

Amikor megkérdeztem a páromat, hogy miért csinálta, mi hiányzott, azt mondta mert rámunt. Egyébként nem tud rosszat mondani, azon kívül, hogy un már engem.

Gondolom szerelmes lett...

Heti 5-6 szor szexeltünk, amíg nem jött a nő.

Eltelt még pár év, és megismerkedtem egy nős férfivel. És igen, belementem a kapcsolatba. 12évvel idősebb tőlem.

Pedig elhiheted, hogy nagyon elítéltem előtte az ilyet, amikor engem csaltak pláne. És mégis...szóval mondhatod, hogy úgy neveled a lányod, ha az élet úgy hozza. Hidd el, engem sem erre tanítottak otthon, és kb 1,5éve még magam sem hittem volna, hogy belemennék.

Én soha nem kértem, hogy váljon el miattam, és nem is fogom. Az első a felesége, utána jövök én. Nem akarom szét robbantani a családját. Bár ő annyiban korrekt volt, hogy közölte velem az elején, hogy nem fogja elhagyni a családját.

2018. jún. 6. 22:17
 17/23 anonim ***** válasza:
76%

Én is sok ilyet látok a környezetemben.Főleg a gazdag pasikra igaz,hogy a 2.gyermekük megszületése után,amikor(ahogy itt többen leírták)kezd otthon egyre ritkább lenni a szex ,akkor a 35 év körüli asszonyt lecserélik egy 25-re,mert az 50 milliós autóra tapadnak a huszon éves csajok.

Két nőt fogyasztanak el,amíg sok a csajhoz korban illő pasinak meg nem jut senki.

A anyagi jólétet megszokott,két gyereket nevelő exnek pedig olyan szinten magasak a megszokott igényei,amit nagyon kevesen tudnának finanszírozni,ezért azok egy-két rövidebb kapcsolaton túl nem jutnak.

Az ilyen családos apákat elcsábító csajsziknak csak azt kívánom,hogy kapják vissza az élettől ugyanazt,amit talán ők is okoztak.

Sokszor megy itt a gyakorin a sírás az ilyen nőknél,hogy a tőlük 15-20 évvel idősebb férjük már nem szexel velük,vagy már nem is tud,de az anyagi függés miatt nem hagyják el(természetesen másra hivatkoznak).

2018. jún. 6. 22:32
 18/23 anonim ***** válasza:
30%

16os vagyok.

A 17es hozzászólására reagálnék, az én szeretőm gyári munkás, pocakos, alacsony pasi. Egy középkategóriás autóval, és egy 2 szobás panellal. Tehát sem a kidolgozott testére, se a tizenmillióira nem mentem, de valami megfogott benne.

2018. jún. 6. 22:47
 19/23 Bence_ ***** válasza:
57%

Roppant vacak érzés amikor kiderül és érzed.

Harmadik félre mutogatás igényét megértem de tök felesleges.

Ő csak jól érezte magát valakinek a társaságában. Ő ha egyáltalán tudott rólad akkor csak azért maradjon ki ebből mert biztos olyan emberrel szeretne lenni aki csal, hazudik?

Gondolj bele ha neked udvarold volna valaki akkor te bele mentél volna? Férjed is alakíthatta volna úgy az életét, hogy kihagyja. Ő is azért ment bele mert jól érezte magát, boldog akart lenni és ez ott, sikerül. A "megcsalás" mindig azért történik mert az ember jól, boldognak érzi magát. Sose szól arról, hogy a másiknak rossz legyen. Az az egyik következménye.

Megcsalás a kommunikáció hiányával kezdődik, titkoljuk, félünk felvállalni az érzéseinket, igényeinket. Aztán bele megyünk olyan dolgokba amivel segget csinálunk a szánkból, kezdjük görbíteni a gerincünket. A megcsaló mindig saját magát teszi tönkre. Tisztában van evvel de azt gondolja ennyi áldozat belefér. Meg most végre boldog.

Szóval, hogy Ő így viselkedett az róla szól.

Szerinted jó volt ez a kapcsolat, volt amiben te hazudtál neki?

2018. jún. 7. 08:08
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem haragszom már senkire, se a leányzóra, se a férjemre. Valószínűleg tényleg igazatok van, én ronthattam el valamit amiért máshoz ment.
2018. jún. 7. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!