Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ebben az esetbe n?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben az esetbe n? Mondjak el mindent?

Figyelt kérdés

Sajnos belekeveredtem egy nagyon ostoba helyzetbe. 3 éve együtt élek a barátommal, de már viszonylag régóta ismerjük egymást, tinikorunk óta. Nagyon szeretem őt, de tavaly elbizonytalanodtam. Ő gyereket és házasságot szeretne, én pedig szégyen vagy sem, de megijedtem. Flörtöltem és lefeküdtem nem kevés férfival, mert úgy éreztem mindegy, de nagyon megbántam utólag. Akkoriban nem gondolkodtam ésszerűen és nagyon undorítóan viselkedtem, de rájöttem, hogy a barátom az igazi. Bevallottam neki, hogy megcsaltam, amit nem könnyen, de megbocsájtott. Viszont részleteket nem tud, most pedig fenyegetőzik az egyik volt pasim, aki nem mellesleg tudja, hogy nem csak vele csaltam meg a barátomat. Most mit csináljak? Tudom, hogy nagyon elrontottam, de azóta rájöttem. A barátom is bízik bennem, de nem tudom, hogy mit kéne tennem vagy mit kéne mondanom neki.

21L

2018. jún. 5. 14:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21 eves vagy, ilyenkor siman le lehet lepni, nincs gyerek, kozos haz, hitel szoval ebben a korban a megcsalasnak sok ertelme nincs. Ne hagyd magad zsarolni, en a helyedben tagadnek, ha nincs bizonyiteka.
2018. jún. 5. 21:40
 12/14 anonim ***** válasza:

"Nagyon szeretem őt, de tavaly elbizonytalanodtam. "

:)))) Szereted, igen a farkincákat:))

Né ilyen után szélném ezt kimondani, szeretem:)))

Azért a válaszokból ítélve, simán lehet csalni a nőket. Elvégre a tanács férfinek is jó, hogy tagadjon:))

Vagy is, nyugodtan lehet csalni barátnőt, feleséget, itt a tanács, tagadni, tagadni:))

2018. jún. 5. 22:24
 13/14 Bence_ ***** válasza:

Mondd el neki.

Annyira már rá kellett volna érezni, hogy az őszinteség egy jó út.

2018. jún. 6. 06:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért érdekel a párod reakciója, ha leírod.
2018. jún. 6. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!