Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben az esetbe n? Mondjak el mindent?
Sajnos belekeveredtem egy nagyon ostoba helyzetbe. 3 éve együtt élek a barátommal, de már viszonylag régóta ismerjük egymást, tinikorunk óta. Nagyon szeretem őt, de tavaly elbizonytalanodtam. Ő gyereket és házasságot szeretne, én pedig szégyen vagy sem, de megijedtem. Flörtöltem és lefeküdtem nem kevés férfival, mert úgy éreztem mindegy, de nagyon megbántam utólag. Akkoriban nem gondolkodtam ésszerűen és nagyon undorítóan viselkedtem, de rájöttem, hogy a barátom az igazi. Bevallottam neki, hogy megcsaltam, amit nem könnyen, de megbocsájtott. Viszont részleteket nem tud, most pedig fenyegetőzik az egyik volt pasim, aki nem mellesleg tudja, hogy nem csak vele csaltam meg a barátomat. Most mit csináljak? Tudom, hogy nagyon elrontottam, de azóta rájöttem. A barátom is bízik bennem, de nem tudom, hogy mit kéne tennem vagy mit kéne mondanom neki.
21L
Elmondod neki, hogy az egyik régi pasi fenyegetőzik.
Mennyit tud az igazságból a barátod?
Eléggé szerethet szerencsétlen..
Milyen kis finoman írod le azt, hogy szétdugattad magad mindenkivel azzal, hogy "belekeveredtem" :D
Mondd el neki, legyen annyi tartás benned, hogy vállalod a tetteid következményét.
Na igen, ilyenkor van szívás. Gondolom, a pasi úgy van vele, meg akarod tartani párod és ne szóljon, még alkalmanként told le neki a bugyit.
Azt hiszem, jobban jársz, ha szerelmi életed, teljesen új alapokra helyezed.
Nem ítéllek el, nem az első, nem a második vagy aki hasonlót tett. Azért akinek csöpp esze van, lakóhelyétől, ismerősöktől jó távol dugatja magát halálra. Akkor a párjánál még marad szende kislány. Ezt szépen elszúrtad, mert sokan tudnak róla, környezetedben terjed a hír és olyanok fognak megtalálni, akik egy numerát akarnak csak.
Ha nincs bizonyítéka, mondhat bármit, a párod neked fog hinni.
Sajnos ebben a helyzetben nem tudom mi a jobb...de talán a hallgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!