Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ebben az esetbe n?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben az esetbe n? Mondjak el mindent?

Figyelt kérdés

Sajnos belekeveredtem egy nagyon ostoba helyzetbe. 3 éve együtt élek a barátommal, de már viszonylag régóta ismerjük egymást, tinikorunk óta. Nagyon szeretem őt, de tavaly elbizonytalanodtam. Ő gyereket és házasságot szeretne, én pedig szégyen vagy sem, de megijedtem. Flörtöltem és lefeküdtem nem kevés férfival, mert úgy éreztem mindegy, de nagyon megbántam utólag. Akkoriban nem gondolkodtam ésszerűen és nagyon undorítóan viselkedtem, de rájöttem, hogy a barátom az igazi. Bevallottam neki, hogy megcsaltam, amit nem könnyen, de megbocsájtott. Viszont részleteket nem tud, most pedig fenyegetőzik az egyik volt pasim, aki nem mellesleg tudja, hogy nem csak vele csaltam meg a barátomat. Most mit csináljak? Tudom, hogy nagyon elrontottam, de azóta rájöttem. A barátom is bízik bennem, de nem tudom, hogy mit kéne tennem vagy mit kéne mondanom neki.

21L

2018. jún. 5. 14:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%

Elmondod neki, hogy az egyik régi pasi fenyegetőzik.

Mennyit tud az igazságból a barátod?

Eléggé szerethet szerencsétlen..

2018. jún. 5. 14:23
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Milyen kis finoman írod le azt, hogy szétdugattad magad mindenkivel azzal, hogy "belekeveredtem" :D

Mondd el neki, legyen annyi tartás benned, hogy vállalod a tetteid következményét.

2018. jún. 5. 14:28
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Mástól vissza hallani, hogy hogyan dugta a nőjét sokkal rosszabb, mintha már előtte bevallanád
2018. jún. 5. 14:33
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Hiszen egy nőnek érzelmei vannak, a férfiak meg csak a farkuk után mennek... Oh wait...!
2018. jún. 5. 14:33
 5/14 anonim ***** válasza:
70%
És az illető mit kér a hallgatásáért? Pénzt, szexet? Hogyan közli? Szóban, írásban, telefonon, emailben? Mert akkor én szépen felvenném a beszélgetést amit úgy terelnék , hogy nyilvánvaló legyen belőle a zsarolás és ha ez meglenne akkor közölném vele, hogy ha bármikor bárki megtud tőle valamit erről akkor feljelentést teszek ellene zsarolásért. Mert penzt, szexuális szolgáltatást stb. kérni a hallgatásért az bizony zsarolás. Bűncselekmény. Még akkor is ha előtte lefeküdtél vele.
2018. jún. 5. 14:59
 6/14 anonim ***** válasza:
33%

Na igen, ilyenkor van szívás. Gondolom, a pasi úgy van vele, meg akarod tartani párod és ne szóljon, még alkalmanként told le neki a bugyit.

Azt hiszem, jobban jársz, ha szerelmi életed, teljesen új alapokra helyezed.

Nem ítéllek el, nem az első, nem a második vagy aki hasonlót tett. Azért akinek csöpp esze van, lakóhelyétől, ismerősöktől jó távol dugatja magát halálra. Akkor a párjánál még marad szende kislány. Ezt szépen elszúrtad, mert sokan tudnak róla, környezetedben terjed a hír és olyanok fognak megtalálni, akik egy numerát akarnak csak.

2018. jún. 5. 15:01
 7/14 anonim ***** válasza:
27%
Persze lefeküdtél egy csomó férfival, mert megijedtél és úgy érezted hogy "mindegy"(???), én csak a barátodat sajnálom... Szerintem mondjál el neki részletesen mindent és hagyd dönteni... Ezek után ez a minimum.
2018. jún. 5. 15:11
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha nincs bizonyítéka, mondhat bármit, a párod neked fog hinni.

Sajnos ebben a helyzetben nem tudom mi a jobb...de talán a hallgatás.

2018. jún. 5. 16:07
 9/14 anonim ***** válasza:
58%
Remélem a párod ezekben a percekben valami fullos 16 éves csajt tömköd.
2018. jún. 5. 16:45
 10/14 anonim ***** válasza:
A karma működik...
2018. jún. 5. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!