Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők hány éves korig aktívak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők hány éves korig aktívak szexuális téren?

Figyelt kérdés
40-50korul heti hányszor?
2018. jún. 2. 23:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Az a menopauza kezdete általában, ilyenkor a női nemi hormonok szintje csökken, arányaiban a ffi nemi hormonok kerülnek többségbe, amik a nemi vágyért felelősek.

Ezért egy ilyen korú nő jellemzően nagyon aktív szexuálisan.

2018. jún. 2. 23:46
 2/9 anonim ***** válasza:
30%

Pont fordítva szokott lenni...

2018. jún. 2. 23:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Amíg van, aki püfölje őket.
2018. jún. 3. 01:10
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Bármeddig, ha van partner.
2018. jún. 3. 01:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Sokaig, amig van ferfi, aki korbeudvarolja oket es kepes kedvet csinalni nekik a sz.xhez.

Egy dokumentufilmben egy 80 feletti hazaspar arrol beszelt, hogy igaz mar sok póz nem megy (itt faj ott faj, nem.birja a csont, az izulet), es hat az ora.lis sz.xhez is parnat kell a terd ala tenni a fotel elott, de ok még heti 2-3szor csinaljak.

A lenyeg, hogy ne jojjenek ki a gyakorlatbol :-) (es ez azert inkabb a ferfiak kitartasan es turelmen mulik...mondjuk a menopausa az egy nehez idoszak).

2018. jún. 3. 07:09
 6/9 anonim ***** válasza:
16%

Ez igaz. Meg azon is, hogy ne hagyják el magukat, egyik sem. Sok helyen azért ér véget, mert a férfiből tipikus fülszőrős kisnyugdíjas lesz a nő meg megundorodidk tőle, a nő meg kétszer akkora lesz, mint a férfi akinek így nem sok kedve lesz a dologhoz, pláne hogy a nő még sértgeti is, figyelmen kívül hagyva a saját hibáit.

2018. jún. 3. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Passzolom a kérdést, én még nem találkoztam sosem olyan nővel, aki aktív lett volna szexuálisan. Én inkább azt kérdezném, milyen egy szexuálisan aktív nő?
2018. jún. 3. 15:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Én negyven éves vagyok. A nőknél a klimax inkább az ötvenes éveikben szokott kezdődni, hőhullámok, hízás stb egy pár évig aztán amikor az elmúlik visszaáll minden. Ebben az időszakban az én idősebb nőismerőseim és rokonaim szerint is csökken a szexuális érdeklődés. Előtte viszont az eget veri. Utánam meg változó, ilyenkor már unokázni szoktak, partnerfüggő, hogy megunták-e egymást vagy sem,vagy hogy a férjük mennyire kívánja őket.
2018. jún. 4. 06:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem 47 evesen kezdodott a klimax.Nyaron 50 leszek.Heti 1-2 alkalom a szex,es 31 eves hazasok vagyunk.Ferjem 51.Mivel hasonlo koruak vagyunk,nincs az hogy az egyik meg nagyon akarna,de a masik mar nem..

O is farad,es en is,szinte egyszerre.

Nincs ebbol gond.

2018. jún. 4. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!