Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít-e, ha a feleségemet nem érdekli a dolog, csak ne tudja meg a fél város?
Akkor úgy fair, ha ő is mehet máshoz. Az megcsalás lenne a te szemedben?
Nem frigid. Akkor sose lett volna jó a szex. Egyszerűen csak már veled nem kívánja.
És miért nem válsz el? Azt írtad, a gyerekek miatt. De abban az időben, amit a szeretőddel fogsz tölteni, ugyanúgy nem a gyerekeiddel leszel. Előbb-utóbb megérzik majd a viselkedéseden, hogy inkább lennél a szeretővel, mint hogy az általad frigidnek nevezett feleséged arcát kelljen bámulni, és közben azon gondolkozni majd, hogy miért nem lehetsz most is azzal, akivel jól elszórakozol.
Nem lenne tisztább, ha különválnátok, és a gyerekek is azt látnák, hogy attól te még szereted őket, jó apjuk vagy, csak a feleségeddel nem tudtok már együttműködni, mint pár?
Mellesleg, nem lesz ez akkora titok az ismerősök, családtagok számára. Később a feleséged majd úgy érzi, hogy megalázó helyzetbe hoztad, és csak a folyamatos veszekedések lesznek belőle.
Megmondom őszintén engem nagyon zavarna ha férjem minden egyes nap bepróbálkozna nálam, nem lenne hozzá sok kedvem...
Azt próbáltad már, hogy nem naponta hozod fel neki a dolgot, hanem mondjuk csak hetente. Amúgy meg kedvesen átöleled, és romantikusra veszed vele a figurát?
Ez a napi szinten igényem van a dugásra szerintem nálad is valami pótcselekvés...
De tényleg gondold át. Napi szinten erről szól minden? Hogy szexelni? Hazaérsz már dugni szeretnél? Azt meg se kérdezed mi van az asszonnyal? Szoktatok beszélgetni amúgy? Ilyenek?
Vagy csak kell a luk?
Én is elhúzódnék egy ilyen embertől, mint te, mert kénytelen lennék azt feltételezni, hogy aberrált :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!