Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha a párotok megcsal titeket, akkor az súlyosbító tényező, ha más nemzetiségű emberrel csalt meg?
1.: Nem számítana.
2.: Megbocsátani talán. Bízni többet nem, úgyhogy lapát.
Itt mindenki lazán rávágta a választ,hogy nem számít,de nem gondoltak bele abba,hogy az esetek nagy részében a megcsalás nem úgy történik,hogy pl. a feleségem összefekszik valakivel és én azt már másnap tudom és ezért szétválnak az útjaink.Leggtöbbször csak hetek,hónapok után derül fény a félrelépésre és akkor bizony számomra nem lenne mindegy,hogy egy kultúrált honfitársunkal vagy egy lila bőrű migránsfekával kezelteti magát,aki esetleg még valami afrikai betegséget is terjeszt.
Az igaz ,hogy a kapcsolat folytatása szemponjából mindegy,mert valaki azt vagy elfogadja vagy szétválnak az útjaik,de abból a szembonból,hogy azok után milyen szemmel tud a volt párjára nézni,az nem mindegy.
Utolsó iagazd van.
Én nőm egy hónap után bukott be. Egy hónapig úgy volt velem hogy mást szopogatott már de a szemembe hazudott és levette a pénzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!